Media

FIFA WORLD CUP QATAR 2022 – Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης

FIFA WORLD CUP QATAR 2022 – Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Μουντιάλ συνεχίζεται. Οι εθνικές ομάδες που κατάφεραν να περάσουν στη φάση των 16 αναμετρώνται για μια θέση στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 που θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Ποια ομάδα θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής και ποια το εισιτήριο για την επόμενη φάση;

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα μια σπουδαία ευρωπαϊκή μονομαχία θα λάβει χώρα στο Κατάρ. Ο διαστημικός Εμπαπέ έχει βάλει στόχο το χρυσό παπούτσι και το δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ με τους μπλε. Όμως ο Σέζνι έχει κατεβάσει τα ρολά και ο Λεβαντόφσκι είναι ικανός να οδηγήσει τους Πολωνούς στα προημιτελικά.

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 το παιχνίδι Αγγλία – Σενεγάλη προβλέπεται επίσης συναρπαστικό καθώς μπορεί να τους ενώνουν τα λιοντάρια στο έμβλημα της φανέλας αλλά τους χωρίζει η μάχη για την πρόκριση στους 8 του Μουντιάλ που μπορεί να έχει μόνο έναν νικητή.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 17:00 στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ η ευχάριστη έκπληξη του Μουντιάλ Ιαπωνία, που άφησε πρόωρα εκτός διοργάνωσης τη Γερμανία, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα σε μια αναμέτρηση με την έμπειρη και ποιοτική Κροατία που έδειξε πως δεν έφτασε τυχαία στον τελικό της προηγούμενης διοργάνωσης…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X