Media

GNTM: Κλάματα στον τελικό για τον… σύντροφο! Παρέμβαση των κριτών! video

GNTM: Κλάματα στον τελικό για τον… σύντροφο! Παρέμβαση των κριτών! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και τι… δεν είδαμε στον τελικό του GNTM 2! Η τρίτη δοκιμασία του τελικού με τίτλο «The After Party/ Dancing In The Rain» επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, όπως σας είχε ήδη αποκαλύψει ο eretikos.gr.

Το πάρτι είχε τελειώσει και τα κορίτσια γιόρτασαν τη μεγάλη τους στιγμή, παρέα με τους συντρόφους τους. Χορός στη βροχή, διάχυτος ερωτισμός αλλά και συναισθηματική φόρτιση, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν μαζί με τις πόζες τις τελευταίες εικόνες των κοριτσιών.

GNTM: Ακόμα δεν τελείωσε και… βγήκε τρέιλερ για το επόμενο! video

Μόλις οι τρεις διαγωνιζόμενες είδαν τους συντρόφους τους να πλησιάζουν, “πάγωσαν” αρχικά, ενώ στη συνέχεια συγκινημένες έπεσαν στις αγκαλιές τους.

“Πάγωσε” το GNTM!

«Περίμενα να συγκινηθείς παραπάνω, αλλά… Δεν χάρηκες πολύ που με είδες», της είπε και η Άννα Μαρία του απάντησε πως νιώθει περίεργα και ότι χάρηκε πολύ που τον είδε.

https://www.youtube.com/watch?v=trex9ymIr20

«Δεν θα μου το ξανακάνεις ποτέ αυτό, θα μου το ξανακάνεις; Θα φύγουμε;», της είπε, με την Άννα Μαρία να του λέει «ε, όχι σήμερα».

https://www.youtube.com/watch?v=0dfYz2WYQ58&feature=emb_title

Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να σταματήσει Έκλαιγε τόσο πολύ που οι κριτές πήγαν δίπλα της και ζήτησαν από τον σύντροφό της εξηγήσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X