Media

GNTM: Την έκοψαν εξαιτίας του παρελθόντος της

GNTM: Την έκοψαν εξαιτίας του παρελθόντος της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησαν και οι καταγγελίες για τον τρίτο κύκλο του GNTM ο οποίος θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Σεπτέμβριο μέσω της συχνότητας του STAR.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Repost from @vickykaya_ – 💁🏼‍♀️✨ Let the sunshine in Mr @skoulos #GNTMgr #StarChannelTv #season3 #boysandgirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #noy» μίλησε η Ιωάννα Κιοσσέ, η οποία δεν είναι άγνωστη στον ανδρικό πληθυσμό καθώς έχει απασχολήσει με τις σέξι εμφανίσεις της και ανέφερε πως την «έκοψαν» από το γνωστό reality εξαιτίας του παρελθόντος της.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα ανέφερε για το GNTM:

«Αρχικά πάω στην οντισιόν του GNTM, ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπαίνω μέσα στους κριτές και παθαίνουν ένα σοκ. Μένουν 10, 20 δευτερόλεπτα και απλά με κοιτάνε με ανοιχτό στόμα! Η Βίκυ Καγιά με ρώτησε εάν είμαι μοντέλο σε κάποιο πρακτορείο και της απάντησα αρνητικά. Πάθανε σοκ! Αν και περίμενα τα χειρότερα σχόλια από την κυρία Καγιά πήρα τα καλύτερα μαζί με τέσσερα ναι.

Δεν το περίμενα καθόλου και το είχαν σίγουρο οι κριτές ότι θα μπω στο σπίτι. Περνάω από την οντισιόν, όλα τέλεια και την επόμενη εβδομάδα είναι τα bootcamp όπου πρέπει να κάνεις μία δοκιμασία.

Με παίρνουν τηλέφωνο από την παραγωγή, μισή μέρα πριν από το bootcamp, να πιούμε έναν καφέ prive και να συζητήσουμε κάτι. Πήγα χωρίς να ξέρω τι με ήθελαν. Εκεί συνάντησα μια κοπέλα από την παραγωγή, που μου είπε ότι ‘δυστυχώς δεν μπορείς να μπεις στο GNTM, ούτε να προβληθεί η οντισιόν γιατί έχουμε δει κάποια αρνητικά σχόλια για σένα στο διαδίκτυο που τα θεωρούμαι χυδαία’. Κάτι άρθρα τα οποία δεν ξέρω καν ποιος τα ανέβασε και δεν είχα καμία σχέση με αυτά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πότε κάνει πρεμιέρα το «Happy Day»;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X