Media

Γραφείο Τύπου του Open TV τα έντυπα του Γιάννη Φιλιππάκη

Γραφείο Τύπου του Open TV τα έντυπα του Γιάννη Φιλιππάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εφημερίδες  «Δημοκρατία», «ΕΣΤΙΑ», «Espresso» αλλά και άλλες εκδοτικές μονάδες του  δραστήριου εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη έχουν αναλάβει να καλύψουν τα κενά που εμφανίζει το γραφείο Τύπου του καναλιού. Από τότε που ο εκδότης με απόφαση του ιδιοκτήτη του OPEN τοποθετήθηκε στο ΔΣ της εταιρίας έχει αναλάβει να περνάει τη γραμμή του σταθμού προς τα έξω, να «απαντά» από τα έντυπα (και ψηφιακά) μέσα ενημέρωσης  για τους παρουσιαστές, τις εκπομπές, τα νούμερα τηλεθέασης, τις μετακινήσεις, ποιος φεύγει, ποιος μένει, όλα όσα δηλαδή πρέπει να κάνει ένα γραφείο Τύπου καναλιού (και δεν κάνει). Λογικό από τη στιγμή που συνεργάζονται. Άλλωστε όλοι το κάνουν… Μόνο που οι περισσότεροι τυγχάνει να έχουν στην ιδιοκτησία τους τα Μέσα για τα οποία μιλούν και γράφουν.

Το κλείσιμο του Έθνος και η αναγκαστική συνεργασία

Το ίδιο βεβαίως συνέβαινε και με το Open TV, το οποίο υπο την ομπρέλα της Dimera είχε συγγένεια πρώτου βαθμού με το Έθνος, το καθημερινό φύλλο, την κυριακάτικη έκδοση, το τηλεοπτικό TV Έθνος και βεβαίως την ψηφιακή εκδοχή της εφημερίδας. Πλην όμως τα έντυπα του ομίλου Dimera εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους. Σε συνδυασμό με κακές επιλογές στην κορυφή της εφημερίδας- ενώ υπήρχαν ικανά στελέχη που ήδη «έτρεχαν» τα έντυπα- η Dimera ανέστειλε την έκδοση των εφημερίδων και του τηλεοπτικού περιοδικού και συρρικνώθηκε η υποστήριξη του Open TV στο σάιτ της ιστορικής εφημερίδας.

Κάπως έτσι προέκυψε η συνεργασία με τα Μέσα Φιλιππάκη. Μια συνεργασία χρήσιμη και απαραίτητη. Μιας και όλα τα κανάλια διαθέτουν τα Μέσα για να προβάλλουν τα προγράμματα και τους παρουσιαστές τους. Μόνο το OPEN δεν είχε και ορθώς απέκτησε.

Λυμπεράκη OPEN

Η Νίκη Λυμπεράκη του OPEN

Η Χρηστίδου μένει, η Λυμπεράκη όμως…

Σήμερα για παράδειγμα μαθαίνουμε από τα Μέσα του Γιάννη Φιλιππάκη ότι η Σίσσυ Χρηστίδου παραμένει στο OPEN παρά τις πιεστικές προτάσεις που έχει από τα άλλα κανάλια, γιατί την τίμησε ο Ιβάν Σαββίδης και την ενέταξε στο πρόγραμμα του καναλιού του, ενώ ήταν «ξεχασμένη» από τους υπόλοιπους καναλάρχες (και το είχε ρίξει στο YouTube)! Κάπως έτσι λοιπόν μπαίνει τέλος στα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Θεσσαλονικιά Σίσσυ να φεύγει… Σύντομα (από τα Μέσα του Γιάννη Φιλιππάκη)  ελπίζουμε να μπει τέλος και στον γρίφο: θα μείνει ή θα φύγει η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων Νίκη Λυμπεράκη που τόσο στηρίζει η ιδιοκτησία και άλλο τόσο σαμποτάρουν κάποιοι άλλοι (εντός του καναλιού); Αναμένουμε καρτερικά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X