Media

Κάνε ένα κλικ και ο eretikos.gr έρχεται στο κινητό, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ

Κάνε ένα κλικ και ο eretikos.gr έρχεται στο κινητό, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φίλε, φίλη που θέλεις την αλήθεια και τον πλουραλισμό στην ενημέρωση. Εσύ που δεν θέλεις τα παραμύθια. Εσύ που θέλεις να μαθαίνεις όσα σου κρύβουν τα σάιτ που “μπούκωσε”  ο Στέλιος Πέτσας, διάλεξες τον eretikos.gr για να ενημερώνεσαι.

Ομως, δεν φτάνει αυτό αν δεν έρχεσαι κάθε μέρα στα eretikos.gr. Δεν μπορείς να παίρνεις τα ρεπορτάζ, τις αναλύσεις, τα σχόλια και τις έρευνες του eretikos.gr μέσω του φέις μπουκ. Γιατί πολύ απλά το φέις μπουκ δεν στέλνει σε όλους τις αναρτήσεις που κάνει ο eretikos.gr. Το αντίθετο μάλιστα, τα στέλνει σε πολύ λίγους.

Αν λοιπόν θέλεις να ενημερώνεσαι για τα πολύ σημαντικά θέματα την ώρα που δημοσιεύονται, αρκεί να κάνεις ένα κλικ στο τέλος του κειμένου.

Επίσης, εσύ που θέλεις οπωσδήποτε να διαβάζεις τα άρθρα της Κατερίνας Ακριβοπούλου, του Μενέλαου Γκίβαλου, του Θανάση Λυρτσογιάννη, του Νότη Μαριά, του Μιχάλη Καρχιμάκη, και κάθε πολιτικού ανεξαρτήτως κόμματος (με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή) που δημοσιεύονται στον eretikos.gr αρκεί να κάνεις ένα κλικ.

Με ένα κλικ λοιπόν λαμβάνεις κάθε μέρα ένα newsletter στο e-mail σου με τα σημαντικότερα θέματα της ημέρας. Επίσης, λαμβάνεις εκτάκτως στο e-mail σου τα πολύ μεγάλα και σημαντικά θέματα την ώρα που δημοσιεύονται.

Γι΄ αυτό λοιπόν και επειδή το Φέισμπουκ δεν μοιράζει σε όλους τα δημοσιεύματα του eretikos.gr αν θέλετε να διαβάζετε τα άρθρα του, κάντε κλικ εδώ και εγγραφείτε στο Newsletter του eretikos.gr.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X