Media

«Καρφάρα» Χατζίδου για Μενεγάκη: «Τα ξέρουμε τα δικά της…»

«Καρφάρα» Χατζίδου για Μενεγάκη: «Τα ξέρουμε τα δικά της…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χατζίδου για Μενεγάκη: Για το πώς σχολιάστηκαν όσα είπε για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά τοποθετήθηκαν οι παρουσιαστές και η ομάδα τους στην εκπομπή «Breakfast @Star».

Η Ελένη Χατζίδου στάθηκε στο σχόλιο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ανέφερε πως κάποια πιο προσωπικά πράγματα καλό είναι να τα κρατάμε για εμάς και να μην τα προβάλλουμε στην τηλεόραση.

«Εμένα μου έκανε εντύπωση που το είπε αυτό η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα ενώ της Ελένης τα ξέρουμε όλα. Είναι μια παρουσιάστρια που πάντα έλεγε πράγματα για την οικογένειά της, τα παιδιά της…» αναρωτήθηκε η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Αυτός είναι και ο λόγος που την έχει αγαπήσει τόσο πολύ και ο κόσμος και την έχει αγαπήσει και τόσο πολύ. Το ότι έχει πει τα πάντα για την προσωπική της ζωή την έχει κάνει τόσο αγαπητή»

«Είναι διαφορετικός ο τρόπος της μιας και της άλλης. Στη μια είναι πιο σκαλετικό το πράγμα και στην άλλη πιο αυθόρμητο» σχολίασε από τη δική της πλευρά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Η Ελένη μπορεί να έχει ένα αυτόματο φίλτρο» είπε σε άλλο σημείο η Ελένη Χατζίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X