Media

Μαρία Ναυπλιώτου για το σκάνδαλο στο θέατρο: «Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το βίαιο και το χυδαίο και το αποκρουστικό των καταγγελιών».

Μαρία Ναυπλιώτου για το σκάνδαλο στο θέατρο: «Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το βίαιο και το χυδαίο και το αποκρουστικό των καταγγελιών».
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μιλώντας για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας, ενώ έκανε ειδική μνεία στο ελληνικό #metoo.

«Με ενθουσιάζει, με συγκινεί και φέρω και μεγάλη ευθύνη με αυτόν τον ρόλο και όσα συμβαίνουν πάνω στη σκηνή. Είναι κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί να συμβεί στο θέατρο, παρά μόνο σε σκηνές του εξωτερικού. Βέβαια η δυσκολία υπάρχει όταν παίζεις κάθε βράδυ, το ίδιο πράγμα και θα πρέπει να το ανακαλύπτεις από την αρχή.

Στον συγκεκριμένο ρόλο, δεν βαριέμαι ούτε πλήττω, όμως υπάρχουν στιγμές που με εξουθενώνει, όχι από την επανάληψη, αλλά γιατί φέρω ψυχικό βάρος. Δεν έχω συναντήσει ξανά τόσο σκοτάδι σε κανέναν από τους ρόλους που έχω παίξει», είπε για τον ρόλο της Κάλλας.

«Από καθαρή τύχη δεν έζησα κάτι τέτοιο»

Για το ελληνικό #metoo, ξεκαθάρισε: «Με αιφνιδίασαν όλα αυτά αλλά αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη στις δύο γυναίκες που το ξεκίνησαν, την Σοφία Μπεκατώρου και στην Ζέτα Δούκα και σε όλες τις υπόλοιπες μετά. Έσπασαν αυτήν τη σιωπή κι έφεραν στο φως κρυμμένες αλήθειες.

Με αιφνιδίασε το μέγεθος και το βίαιο και το χυδαίο και το αποκρουστικό των καταγγελιών. Είναι καθαρή τύχη που δεν έζησα κάτι τέτοιο γιατί πάρα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές κι αδυνατούμε να αντιδράσουμε. όλοι μπορεί να βρεθούμε σε μια τόσο σκοτεινή στιγμή και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X