Media

Ματσούκα: Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού (vid)

Ματσούκα: Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη, το μεσημέρι της Τρίτης, στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός, αυτό το διάστημα υποδύεται την «Τζάκι Κένεντι» στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης, τα θέλω όλα» στο θέατρο Παλλάς.

Έπειτα από ερώτηση του παρουσιαστή, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστούσε κατά την περσινή τηλεοπτική χρονιά στο Open, στην «Ελεύθερη Σχέση».

«Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την περσινή τηλεοπτική μου εμπειρία. Είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση και είπα ναι γιατί το φορμάτ μου άρεσε. Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σειρά το κανάλι. Από που να ξεκινήσω. Από τα social media που όταν ξεκινούσαμε δεν είχαν βάλει καν ανακοίνωση για την πρεμιέρα, έστειλα μήνυμα εγώ, από το ότι δεν παίχτηκε ποτέ μια επανάληψη.» τόνισε η ηθοποιός.

«Σταμάτησαν να πληρώνονται οι άνθρωποι, σταμάτησε η προβολή των επεισοδίων, χαθήκαμε από τον χάρτη. Μας άλλαζαν ώρες χωρίς να το ξέρουμε και εμείς οι ίδιοι» πρόσθεσε.

Η «Ελεύθερη σχέση», η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε η Δήμητρα Ματσούκα μαζί με τον Μάριο Αθανασίου σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, επρόκειτο να ολοκληρωθεί σε 100 επεισόδια, όμως έριξε αυλαία τελικά στις 15 Φεβρουαρίου του 2019 στα 33 επεισόδια.

Δείτε ακόμη:

«Άι σιχτίρ»… από Ερντογάν για τις κυρώσεις ΗΠΑ και ΕΕ: Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Τι απαντάει ο Κικίλιας για την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ

Βούτσης για δηλώσεις Στουρνάρα: Δεν υπήρξε ποτέ αίτημα για δραχμές

‘Εκκληση της αδελφής πατέρα τριών παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X