Media

Μοιράζει εξώδικα το Open TV για την Κατερίνα Καινούργιου

Μοιράζει εξώδικα το Open TV για την Κατερίνα Καινούργιου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Open TV μοιράζει εξώδικα σε κανάλια και εταιρεία παραγωγής για να πάψει η σεναριολογία ότι φεύγει η Κατερίνα Καινούργιου από τον σταθμό με τον οποίο έχει συμβόλαιο.

Η παρουσιάστρια μέχρι και τώρα κρατά «σιγή ιχθύος» συνεχίζοντας να παρουσιάζει την εκπομπή της «Ευτυχείτε» στο Οpen, ενώ καθημερινά όλο και πληθαίνουν τα σενάρια για μεταγραφή της, πότε στο ένα κανάλι και πότε σε άλλο, με πιο πιθανά, σύμφωνα με τις φήμες, τον Alpha, το STAR ενώ τελευταίως ειπώθηκε στη δημόσια σφαίρα και για το Mega.

Στο κανάλι της Παιανίας αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν με την Κατερίνα Καινούργιου την «τακτική» που είχαν ακολουθήσει με τον Νίκο Μουτσινά, που ενώ είχε συμβόλαιο μαζί του πήγε στον Σκάι.

Το ΟΡΕΝ έχει στείλει εξώδικα στους αναφερόμενους στις φήμες και δημοσιεύματα τηλεοπτικούς σταθμούς, δηλαδή τον Alpha και το Star, αλλά και την εταιρεία παραγωγής της εκπομπής «Ευτυχείτε», τη Barking Well Media, αναφέροντας ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει συμβόλαιο μαζί τους, δηλαδή με το Οpen, έως τον Ιούλιο του 2022.

Είναι σαφές ότι με αυτήν την κίνηση στο κανάλι της Παιανίας θέλουν να… προλάβουν μεταγραφή, χωρίς η όποια πλευρά, δηλαδή ο τηλεοπτικός σταθμός που ενδεχομένως να «κλείσει» συμφωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν πληρώσει την ποινική ρήτρα πολλών μηδενικών, η οποία αναφέρεται στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας, παρατηρεί και ο Γρηγόρης Μελάς σε ενδελεχές ρεπορτάζ στο melasblog.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του δημοσιογράφου δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί να λάβουν εξώδικα από το Οpen για την Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας έτσι να ενισχύσουν τη δικαστική «διαμάχη» που μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν στο κοντινό μέλλον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X