Media

Νέα σφαλιάρα στον Λιάγκα

Νέα σφαλιάρα στον Λιάγκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι σφαλιάρες δεν έχουν τέλος για τον Γιώργο Λιάγκα. Ποιητική αδεία θα λέγαμε πως πέφτουν σαν το χαλάζι… Ο παρουσιαστής, τρόπος του λέγειν δηλαδή, γιατί περί αδέξιου διασκεδαστή πρόκειται, έφαγε νέα καμπάνα.

Μετά το πρόστιμο του ΕΣΡ και την απαγόρευση μετάδοσης της εκπομπής του στο Σκάι για το περιστατικό με τη φοιτήτρια του ΑΠΘ, ήρθε η ΕΣΗΕΑ για να τον διαγράψει από τα μητρώα.

Οι…πονετικοί συνάδελφοι τον τιμώρησαν με έξι μήνες διαγραφή (σιγά την τιμωρία συνάδελφοι, του κάνατε τα μούρα…κρέας), ενώ ένα μέλος ζήτησε ετήσια διαγραφή.

Ο Γιώργος Λιάγκας κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέος, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ύστερα από αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη. Η παρουσίαση του θέματος από τον παρουσιαστή, με συμμετοχή μάλιστα και άλλων μη μελών της ΕΣΗΕΑ στην εκπομπή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΣΡ έριξε βαρύ πρόστιμο στο κανάλι, το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα κλήθηκε να πληρώσει ο ίδιος ο παρουσιαστής, ενώ η εκπομπή δεν μεταδόθηκε από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X