Media

Νίκος Οικονομόπουλος: «Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Οικονομόπουλος και μίλησε για την πίστη του αλλά και για το γεγονός πως δε θα είχε πρόβλημα να κοινωνήσει ακόμη και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος ο ποίος μπορεί να είχε κάποια κολλητική ασθένεια.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν πως πιστεύει πολύ βαθιά, όπως άλλωστε και άλλοι άνθρωποι, και δήλωσε στην εκπομπή:

«Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο. Δεν θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι ή γιατί έτσι πρέπει. Δεν υπάρχει πρέπει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν και έχουν ανάγκη να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, να πάνε να προσευχηθούν στην Εκκλησία, να ανάψουν ένα κερί. Ο κόσμος θα κολλήσει κορωνοϊό στην Εκκλησία, αλλά στο σούπερ μάρκετ δεν θα κολλήσει; Λύσεις υπάρχουν για όλα, δεν υπάρχει λύση για τον Χριστό; Μέσα από τη Θεία Κοινωνία παίρνουμε τον Χριστό πραγματικά μέσα μας. Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένας λεπρός. Ποια είναι η χειρότερη κολλητική αρρώστια; Εγώ θα το έκανα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/uIQdZAfYBhw

Δείτε ακόμη: Βασίλης Ζούλιας: Ξέσπασε για τις μάσκες που έχει δημιουργήσει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X