Media

Ο Ευαγγελάτος πήγε στο καφέ που σύχναζε ο Μάθιου Πέρι και τα σχόλια για το νέο κατόρθωμα άναψαν φωτιές και σκόρπισαν γέλιο

Ο Ευαγγελάτος πήγε στο καφέ που σύχναζε ο Μάθιου Πέρι και τα σχόλια για το νέο κατόρθωμα άναψαν φωτιές και σκόρπισαν γέλιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελεος Νίκο Ευαγγγελάτο. Η τηλεοπτική γελοιότητα δυστυχώς όχι μόνο δεν τιμωρείται από τον αποχαυνωμένο Ελληνα τηλεθεατή, αλλά δυστυχώς επιβραβεύεται. Οπότε τηλεοπτικά προϊόν σαν αυτό που παρουσιάζει ο εξπέρ της ανόητης δραματοποίησης Νίκος Ευαγγελάτος θα κερδίζει έδαφος.

Τελευταίο κατόρθωμα με τα γνωστά γραφικά της ενημερωτικής εκπομπής του Mega, Live News, που έγιναν για ακόμα μια φορά viral στο διαδίκτυο προβλήθηκαν στο  θέμα (δεν θα πούμε ρεπορτάζ γιατί μόνο ρεπορτάζ δεν είναι) για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με αιτία και αφορμή τον θάνατο του ηθοποιού από την σειρά Φιλαράκια,  «βρέθηκε» στο Central Park, στο καφέ που εκείνος (ο Μάθιου) και η παρέα του πέρασαν αξέχαστες στιγμές. Οχι ο Νίκος δεν ήπιε καφέ. Δεν είχε χρόνο εξάλλου, γιατί η εκπομπή έχει συγκεκριμένο χρόνο και δεν επέτρεπε ούτε ένα καφεδάκι.

Και όπως συμβαίνει σε όλες αυτές τις τραγελαφικές περιπτώσεις  το σκηνικό αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο τόσο από τους τηλεθεατές της εκπομπής, όσο κι από την Έλενα Ακρίτα που σχολίασε αυτό που είδε με το γνωστό πολύ δηκτικό προσωπικό χιούμορ!

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα – Τα σχόλια στο twitter

«Πωλείται καναπές μεταχειρισμενος πληροφορίες λαιβ νιους κος Νίκος», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X