Media

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δε βρίσκεται η Μπόμπα στο «The Voice»

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δε βρίσκεται η Μπόμπα στο «The Voice»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το «The Voice» έκανε πρεμιέρα και είδαμε τον Γιώργο Λιανό να ανεβαίνει στην σκηνή και να υποδέχεται τους κριτές αλλά στα backstage  δεν είδαμε πουθενά τη Χριστίνα Μπόμπα και αυτό προκάλεσε ερωτήματα.

Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως η Χριστίνα Μπόμπα δεν τα βρήκε με την παραγωγή και έτσι δε θα βρίσκεται στο «The Voice».

«Είμαστε στην προσπάθεια ανεύρεσης παρουσιάστριας για τα social media. Δεν έχω κάποιο όνομα να σου πω. Αν το είχα θα στο έλεγα να το ξέρεις. Αν μου ζητηθεί να προτείνω, θα το κάνω» είπε αρχικά και συμπλήρωσε ότι: «Εγώ έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τη Χριστίνα. Ήξερα ότι ήθελε να κάνει κάποια άλλα πράγματα φέτος. Καλύτερα να ρωτήσετε την ίδια. Είμαι κι εγώ σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος της Μπόμπα. Νομίζω ότι η Χριστίνα τα είχε συζητήσει με την παραγωγή και είχαν καταλήξει ότι θα κάνουν διαφορετικά πράγματα. Όταν κάνεις κάτι για πρώτη φορά περιμένεις ότι θα έχεις και θετικά και αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι και ένα πρόσωπο που έχει πολλούς followers στα social media. Κρίνουν τα πάντα», είπε ο Γιώργος Λιανός!

Δείτε ακόμη: Οι «Οικογενειακές ιστορίες» επιστρέφουν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X