Media

Ο Ηλίας Ψινάκης ζητάει να μην τον δούμε «Έλεος»

Ο Ηλίας Ψινάκης ζητάει να μην τον δούμε «Έλεος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ηλίας Ψινάκης και η Ανίτα Πάνια κάνουν πρεμιέρα με την εκπομπή «Έλεος» στις 24 Ιανουαρίου στις 00:10 τα μεσάνυκτα στο Mega.

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία που ποζάρει γυμνός και με φτερά. «Γλυκά μου φιλαράκια σας θερμοπαρακαλώ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου μην μας δει κανείς. Κάντε Zapping.» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis)

Οι παρουσιαστές θα σχολιάζουν με χιούμορ από τα πιο ανάλαφρα ως τα πιο σοβαρά θέματα της επικαιρότητας. Οι καλεσμένοι, θα προέρχονται από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ δεν θα λείπουν και άνθρωποιοι οποίοι θα συστήνονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους.

Όλοι, νιώθοντας άνετα με τους δύο φιλόξενους οικοδεσπότες, θα αποκαλύπτονται και θα ανοίγουν ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης. Σαν αυτές τις κουβέντες, που κάνουμε χαλαροί στο σπίτι και δεν καταλαβαίνουμε πότε πέρασε η ώρα.

Μια χορταστική εκπομπή στο Mega όπου η Αννίτα Πάνια, με το έμφυτο ταλέντο στην ουσιαστική συζήτηση και στο να κάνει τον καλεσμένο της να νιώσει οικεία και εξομολογητικά, και ο Ηλίας Ψινάκης, με τον δημιουργικό αυθορμητισμό και το εύστροφο σχόλιο, θα συνυπάρχουν και θα αλληλοσυμπληρώνονται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X