Media

Όταν οι Ράδιο Αρβύλα γίνονταν… πιο σεξιστές από τους σεξιστές

Όταν οι Ράδιο Αρβύλα γίνονταν… πιο σεξιστές από τους σεξιστές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι το πρώτο βίντεο από τα έργα και τις ημέρες των Ράδιο Αρβύλα που βλέπει το φως της δημοσιότητας και τους εκθέτει. Δεν θα είναι μάλλον ούτε το τελευταίο, γιατί η παρέα από τη Θεσσαλονίκη συνήθιζε να σχολιάζει με όχι ωραίο τρόπο κάποια πράγματα.

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η δράση του ενός μέλους τους, του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ανέβαζε σε πορνογραφικά σάιτ, βίντεο από τις ερωτικές του στιγμές με συντρόφους του χωρίς εκείνες να το ξέρουν, οι υπόλοιποι τρεις των «Ράδιο Αρβύλα» ούτε λίγο ούτε πολύ… «έσκισαν τα ρούχα τους» ότι δεν γνώριζαν.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αλλά αυτό που ξέρουμε είναι το παρελθόν και ο σχολιασμός τέτοιων θεμάτων, όταν όμως δεν είχαν να κάνουν με τα… του οίκου τους. Γιατί τότε, οι Ράδιο Αρβύλα τα έβρισκαν όλα αυτά πολύ αστεία για να τα σχολιάζουν στην εκπομπή τους με άκρως χυδαίο τρόπο!

Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει, όσο κι αν γίνεται προσπάθεια να… εξαφανιστούν τα βίντεο του «αμαρτωλού» παρελθόντος της παρέας από τη Θεσσαλονίκη.

Στο νέο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες παρουσιάζει ένα «χιουμοριστικό» βίντεο από την εκπομπή, στην οποία επιχειρούν… να απαντήσουν σε απορίες γυναικών που έχουν να κάνουν με τη βιντεοσκόπηση των προσωπικών στιγμών από τον σύντροφό τους.

«Πρέπει να έχω σταθερό σύντροφο για να βιντεοσκοπήσω την ερωτική μου ζωή;» ακούγεται να ρωτάει μια γυναίκα στο βίντεο, για να απαντήσει η εκπομπή «κάθε άλλο… το μόνο που χρειάζεται να είναι το χέρι σταθερτου συντρόφου που θα τραβάει τα πλάνα».

«Μπορεί η βιντεοσκόπηση των προσωπικών μου στιγμών να προκαλεί αύξηση της απόδοσης του παρτενέρ μου;» ρωτάει μια άλλη γυναίκα και η εκπομπή… σπεύδει να απαντήσει «για τον παρτενέρ σου δεν είμαστε σίγουροι… όλοι οι άλλοι όμως που θα την δουν σίγουρα θα έχουν αύξηση απόδοσης».

«Υπάρχει περίπτωση ενώ δεχτώ να υποκύψω στις ερωτικές του πιέσεις, υπάρχει περίπτωση να πέσω στα μάτια του;» αναρωτιέται μια άλλη γυναίκα με την εκπομπή να απαντά «τι σε νοιάζει κοπέλα μου; Μπορεί να πέσεις στα δικά του μάτια αλλά σίγουρα θα ανέβεις στα δικά μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IskáR 🌐 卂乙丨千 ® • GR (@iskar_azif.gram)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X