Media

Παγιδευμένοι-spoiler: Ο Αγγελος λίγο πριν προφυλακιστεί φορτώνει το φόνο στον πατέρα του

Παγιδευμένοι-spoiler: Ο Αγγελος λίγο πριν προφυλακιστεί φορτώνει το φόνο στον πατέρα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από ανατροπή σε ανατροπή κινείται η σειρά “Παγιδευμένοι”. Συγκλονιστικές αλλά και απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις. Ενώ όλα δείχνουν ότι φτάνουμε στη σύλληψη του δολοφόνου της Μυρτούς, μία ομολογία φέρνει τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Δημήτρης και η Άννα είναι πεπεισμένοι πλέον ότι ο δολοφόνος της Μυρτούς είναι ο Άγγελος. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο πρόσωπο του στενού συνεργάτη και αδελφικού φίλου της Άννας. Αναζητούν όμως το μεγάλο «γιατί» πίσω από την αποτρόπαια πράξη του.

Το «γιατί» πάντως προς το παρόν μπορεί να περιμένει. Αυτό που προέχει είναι να περάσουν χειροπέδες στον Άγγελο για τη δολοφονία της Μυρτούς. Ο Άγγελος συλλαμβάνεται λοιπόν ως ο νούμερο ένα ύποπτος. Μπορεί όλα τα στοιχεία να είναι εναντίον του αλλά εκείνος θα βρει τρόπο να… ξεγλιστρήσει. Θα βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να του φορτώσει τον φόνο. Ποιο θα είναι αυτό; Ο ίδιος ο πατέρας του.

Ο Αλέκος Χατζής καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα, εκπροσωπώντας, ως δικηγόρος, τον γιο του και καταθέτει όλα εκείνα τα πλαστά στοιχεία που έχει φτιάξει. Ότι δηλαδή ο Άγγελος νοσηλευόταν σε κλινική την ημέρα της δολοφονίας. Η ημέρα της απολογίας για την προφυλάκιση φτάνει. Όλοι θεωρούν ότι ο Άγγελος θα περάσει την πόρτα του κελιού του, αλλά τότε «σκάει» η βόμβα. Και όλοι παθαίνουν σοκ από την αποκάλυψη. «Δεν σκότωσα εγώ την Μυρτώ. Ο πατέρας μου το έκανε, κάτι που μπορεί να σας επιβεβαιώσει και η μητέρα μου», λέει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυλάκιση του, με τον Αλέκο Χατζή να μπαίνει πλέον στο στόχαστρο, στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος πέφτει από τα σύννεφα από τη στάση του γιου του. Αλλά και από εκείνη της γυναίκας του. Ό,τι έκανε, έγινε για να τους προφυλάξει και αυτή είναι η ανταπόδοση. Και μάλιστα για ένα έγκλημα που δεν έκανε εκείνος!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X