Media

Παντρεύτηκε η Λίνα Δρούγκα για δεύτερη φορά

Παντρεύτηκε η Λίνα Δρούγκα για δεύτερη φορά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίνα Δρούγκα: Η δημοσιογράφος του OPEN παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον επιχειρηματία και επικεφαλής της Bespoke, όπως ονομάζεται η εταιρεία holdings που σύστησε μετά την πώληση της Chipita στη Mondelez, Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Η δημοσιογράφος και ο σύντροφός της που είναι ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος, πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και η τελετή έγινε στο σπίτι τους, παρουσία των παιδιών τους και των τριών κουμπάρων τους.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει:

«Ήμουν με ένα πολύ δικό μου πρόσωπο σε ένα καφέ και τους είδα. Μάλιστα, δεν ξέρω αν με κατάλαβε η κυρία Δρούγκα γιατί έτσι κοιταχτήκαμε, κάναμε ένα νεύμα… Ήταν μαζί, απολάμβαναν τον καφέ τους και έδειχναν πολύ αγαπημένοι. Να είναι καλά κι ευτυχισμένοι».

Η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, στο σπίτι τους, σύμφωνα με το Happy Day. Παρόντες ήταν μόνο τα παιδιά τους και οι τρεις κουμπάροι τους.

«Ήμουν με ένα πολύ δικό μου πρόσωπο σε ένα καφέ και τους είδα. Μάλιστα, δεν ξέρω αν με κατάλαβε η κ. Δρούγκα γιατί έτσι κοιταχτήκαμε, κάναμε ένα νεύμα. Ήταν μαζί, απολάμβαναν τον καφέ τους και έδειχναν πολύ αγαπημένοι…», ήταν το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος έχει ήδη παντρευτεί δύο φορές, ενώ η Λίνα Δρούγκα μία, υπήρξε παντρεμένη με τον διευθυντή ενημέρωσης του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel από το 2003 έως και 10 Οκτωβρίου 2014.

Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους 2 με 2,5 μήνες, ενώ αποφάσισε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, διαχωρίζοντας πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία του.

Η δημοσιογράφος και ο επιχειρηματίας ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι στο Κεφαλάρι.

Πηγή: Alpha /mononews.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X