Media

Παρουσιάστρια πήγε στο «The bachelor» αλλά δεν έμεινε. Είχε λόγο!

Παρουσιάστρια πήγε στο «The bachelor» αλλά δεν έμεινε. Είχε λόγο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη βίλα του «The bachelor» (Alpha), όπου… ζει φέτος ο Αλέξης Παππάς, εισήλθε η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασεκευή προκειμένου να συναντήσει τον παρουσιαστή. Θα μπορούσε να τον είχε συναντήσει και εκτός τηλεορασης αλλά… Τέλος πάντων. Στην αρχή της συνάντησης τους, μάλιστα, οι δυο τους θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους και να βάλουν «τελεία» στην κόντρα τους.

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως «έχουμε να τα πούμε από πέρσι που είχες έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για το J2US. Στη συνέχεια μπαίνεις στο Survivor και τι ήθελα και σε έιδα εκεί… Ξεκινάει μια μεγάλη κόντρα! «Μην τον δω μπροστά μου», «μην μου τον φέρετε ποτέ καλεσμένο». Βγαίνεις από τo Survivor, ζητάω με τα πολλά γιατί με έπεισαν οι συνεργάτες να έρθω να σου κάνω συνέντευξη και λες, δεν θέλω να την δω, να έρθει ή ο Γκουντάρας ή ο Μικρούτσικος».

«Θέλω να πω ότι για σένα τρέφω μεγάλη εκτίμηση. Πιστεύω ότι είσαι πάρα πολύ έξυπνη, φαίνεται ότι είσαι πανέμορφη αλλά θέλω να σου πω ότι όλα όσα είπες τα κράτησα. Με ενόχλησαν αλλά ποτέ δεν σχετίστηκαν συναισθηματικά και δεν κράτησα τίποτα μέσα μου» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο. Στο τέλος, ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς δεν έδωσε κόκκινο τριαντάφυλλο στην Κατερίνα Καινούργιου.

https://youtu.be/r4xPPbh6CmA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X