Media

Πήρε «πόδι» ο Κατσαούνης απο το «Survivor»

Πήρε «πόδι» ο Κατσαούνης απο το «Survivor»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οριστικά εκτός τοξικού ριάλιτι «Survivor» (Σκάι) ο Γιώργος Κατσαούνης. Aμείλικτη είναι η παραγωγή απέναντι στον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- αποβλήθηκε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όλα ξεκίνησαν από την κίνησή του να κρύψει τα παπούτσια του Τάκη Καραγκούνια με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης επιτέθηκε σωματικά κατά του συμπαίκτη του με τους υπόλοιπους παίκτες να μπαίνουν ανάμεσα ώστε να τους χωρίσουν.

Ο Γιώργος Λιανός παρενέβη, γνωστοποιώντας αρχικά ότι ο Κατσαούνης δεν θα αγωνιζόταν μέχρι η παραγωγή να πάρει την οριστική της απόφαση για την τιμωρία του.

«Καλωσορίζω την Κόκκινη και την Μπλε Ομάδα στο πρώτο συμβούλιο υποψηφίων του νησιού. Συμβούλιο το οποίο αφορά την Κόκκινη ομάδα η οποία καλείται απόψε να βγάλει μια υποψήφια ή υποψήφιο προς αποχώρηση.

Φυσικά από τη διαδικασία εξαιρείται η Ναυσικά που κέρδισε την ατομική ασυλία. Πριν φτάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου θα ήθελα να κάνω μια σημαντική ανακοίνωση.

Υπήρξαμε μάρτυρες και εμείς και εσείς ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και φυσικά καθίσαμε και μελετήσαμε με πολλή προσοχή το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεχτικά.

Εξετάσαμε όλη αυτή την ενέργεια και όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες και οι κανόνες αυτοί είναι ξεκάθαροι» ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού και πρόσθεσε:

«Αμέσως μετά το συγκεκριμένο περιστατικό η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο Κατσαούνη από τους αγώνες και από  το Survivor μέχρι να ληφθεί μια τελική απόφαση από την παραγωγή.

Ξέρετε πολύ καλά ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι που παίρνετε μέρος δοκιμάζει καθημερινά και τις σωματικές σας αντοχές, αλλά και άλλα θέματα όπως η ψυχραιμία και η εναρμόνισή σας με τους κανόνες της συμβίωσης. Έπειτα από αρκετές προβολές αυτού του υλικού που είχαμε στη διάθεσή μας καταλήξαμε σε μία συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει φυσικά με την ομαλή συμβίωση όλων των παικτών. Η απόφαση λοιπόν της παραγωγής είναι ότι ο Γιώργος Κατσαούνης δεν θα συνεχίσει στο Survivor,  θα πρέπει να αποχωρήσει».

Κι έτσι άρχισε ο καβγάς…

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του.

Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε “όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι“, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βρίζει, θίγοντας σπίτια.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει με τον Tάκη Καραγκούνια να αναφέρει αργότερα στους συμπαίκτες του πως ο Γιώργος Κατσαούνης, τον κλώτσησε στο στομάχι και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X