Media

Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι πρόκληση το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN»

Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι πρόκληση το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Πόπη Τσαπανίδου μιλά στο ethnos.gr για τη συνεργασία της με το OPEN, τον ρόλο που πρέπει να υπηρετεί η ενημέρωση, σχολιάζει την επικαιρότητα και αποκαλύπτει ότι θα ήθελε ν’ αγοράσει ένα σπίτι στη Μήλο, εκεί που σκάει το κύμα της θάλασσας

Η Πόπη Τσαπανίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν οι γονείς της ήταν πολύ νέοι. Ήταν κλειστό παιδί και μαζεμένο στον εαυτό της. Η ζωή της έχει μάθει ότι είναι πάρα πολύ ωραία, παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Ότι είναι σαν ταινία που πρωταγωνιστείς, αλλά δεν σκηνοθετείς και ότι το επόμενο δευτερόλεπτο μπορεί να έρθει η ανατροπή, να χτυπήσει το τηλέφωνο και να σου παρουσιαστεί μια τρελή ευκαιρία που θα σου αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο.

Σαν σε ταινία

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η συνεργασία της με το OPEN. Χτύπησε μία μέρα το κινητό της και οι ιθύνοντες του σταθμού της πρότειναν να γίνει η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, αφήνοντάς την έκπληκτη.

«Ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση για να μπορέσω να την αρνηθώ. Είχα πει στον εαυτό μου, όταν είχα παραιτηθεί από την τηλεόραση πριν από τέσσερα χρόνια, ότι δεν θέλω να ξανακάνω κάτι από αυτά που έχω ήδη κάνει, κι αυτό είναι κάτι διαφορετικό.

Είχα παρουσιάσει Μεσημεριανό Δελτίο, αλλά ποτέ δεν ήμουν στην παρουσίαση Κεντρικού Δελτίου. Είναι πρόκληση για μένα αυτό. Είναι ένας καινούργιος ρόλος.

Πρέπει ν’ ανακαλύψεις άλλα κομμάτια του εαυτού σου και να τα βγάλεις προς τα έξω. Να γεφυρώσεις την είδηση με τον τηλεθεατή. Να είσαι σε εγρήγορση πάντα για να καλύπτεις ότι έκτακτο συμβαίνει.

Γενικώς, μου αρέσουν οι προκλήσεις και αποφάσισα να το αποδεχτώ. Έχοντας βέβαια επίγνωση της τεράστιας ευθύνης γιατί πρόκειται για ένα δελτίο που ειδικά το τελευταίο διάστημα έδειξε μια εξαιρετική πορεία και ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό. Θα δώσω, όμως, τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να τα καταφέρω» δηλώνει η ίδια.

Περισσότερα στο ethnos.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X