Media

«Πόρτα» του Star στην Ευαγγελία Αραβανή.

«Πόρτα» του Star στην Ευαγγελία Αραβανή.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Καγιά φεύγει η Ευαγγελία Αραβανή έρχεται; Κάτι παραπάνω από έντονος είναι ο ντόρος που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και θέλει την Ευαγγελία Αραβανή να είναι η διάδοχος του “στέμματος” στo «GNTM»!

Σχεδόν οι πάντες θεωρούν πως η Ευαγγελία δεν είναι απλά ένα από τα πρόσωπα που οι ιθύνοντες του Star σκέφτονται για του χρόνου, προκειμένου να το εντάξουν στον επόμενο κύκλο του γνωστού ριάλιτι μόδας.

Σχεδόν οι πάντες θεωρούν πως η Ευαγγελία δέχτηκε πρόταση, βρέθηκε με τους Starικούς και πως έχει «κλειδώσει» η ένταξή της στο «Next Top Model».

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η Ευαγγελία Αραβανή όχι μόνο δεν έχει κλείσει στο «GNTM», αλλά  το όνομά της δεν είναι κι από τα επικρατέστερα, για όλους όσοι ασχολούνται με το «άθλημα» της στελέχωσης του συγκεκριμένου πρότζεκτ, ενημερώνει, έπειτα από ενδελεχές ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαϊδου και το iwoman.

Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν από το Star: «Η Ευαγγελία Αραβανή δεν έχει καμία σχέση με το «GNTM». Ούτε της έχουμε μιλήσει, ούτε έχει κλειδώσει το νέο αυτό τηλεοπτικό deal και απ ΄ότι είμαι σε θέση και να γνωρίζω; Όχι, η Ευαγγελία δεν θα είναι το νέο πρόσωπο του επόμενου κύκλου. Προσανατολιζόμαστε σε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση”.

Τουτέστιν; Άκυρη η κινητοποίηση! Τουλάχιστον για την ώρα… Και η αλήθεια είναι πως κι εγώ τι να πω; ‘Οσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Από τη στιγμή που στο άκουσμα της πληροφορίας δεν φρόντισαν να κρατήσουν “μικρό καλάθι” και ν ΄απαντήσουν με ένα “ναι μεν αλλά”, “δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα”, “ακόμα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά” και τα σχετικά, όντως κάτι παραπάνω θα ξέρουν!

Γιατί διαφορετικά δεν βγαίνει νόημα να διαψεύδεται κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους μία πληροφορία που έχει βγει στο φως και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X