Media

Ράπερ Lamanif- Ανατροπή: Εντοπίστηκε στην περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης

Ράπερ Lamanif- Ανατροπή: Εντοπίστηκε στην περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ράπερ Lamanif– Έτσι τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. – Ο ρόλος του φιλικού του περιβάλλον – Πού βρισκόταν όλο αυτό τον καιρό .

Μόνος του, να κάθεται σε ένα παγκάκι στην περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στις 2 τα ξημερώματα ο 24χρονος ράπερ Lamanif, που προ ημερών είχε εκφράσει πρόθεση, μέσω των social media, να τερματίσει τη ζωή του.

Ο εντοπισμός του έγινε από ειδική ομάδα που είχε συσταθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την υπόθεση, οι οποίοι έφτασαν στα ίχνη του, ύστερα από αξιοποίηση βίντεο που είχα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο σε συνδυασμό με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του.

Ο ράπερ οδηγήθηκε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα γραφεία της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης.

Ράπερ Lamanif- Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης: Ζωντανός αλλά σε άσχημη κατάσταση

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο ο ράπερ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες εξετάσεις για την εξαφάνισή του.

Αξιωματικοί της αστυνομίας αναφέρουν ότι θα εξετάσουν για την υπόθεση το κατά πόσο μπορεί να εξεταστεί νομικά το αδίκημα της άσκοπης κινητοποίησης των Αρχών, όπως επίσης το κατά πόσο μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες σε άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος που γνώριζαν και δεν μίλησαν.

Στην έρευνα βοήθησε σημαντικά η σάρωση συγκεκριμένου λογαριασμών στα social media από τους αστυνομικούς, όπως και η λήψη καταθέσεων το βράδυ της Παρασκευής ατόμων που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον.

Ενώ οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 24χρονος ράπερ για κατάθεση.

Τραγωδία: Ένας νεκρός μετά από φωτιά σε μονοκατοικία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X