Media

ΣΚΑΙ: Προβλήματα για το κανάλι και την Acun Medya

ΣΚΑΙ: Προβλήματα για το κανάλι και την Acun Medya
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προβλήματα θα έχει από ότι φαίνεται το κανάλι ΣΚΑΙ και η εταιρεία παραγωγής Acun Medya, καθώς η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks» δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματα από το έπαθλο που κέρδισε και υπάρχει κάποια ενόχληση.

Η περσινή νικήτρια του reality μόδας, Φωτεινή Τράκα, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει πάρει το έπαθλο της και πως θα κινηθεί νομικά κατά του σταθμού και της Acun Medya.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέμα το έχω κικήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun Medya σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς. Εμπλέκεται και ο ΣΚΑΪ. Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα είχε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσα να έχω πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό», είπε η Φωτεινή Τράκα!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η επιστολή της παρουσιάστριας στον Alpha

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X