Media

Σκάι: Ραγδαίες εξελίξεις στο «Big brother». Εκτός ριάλιτι ο Γιώργος Τσαλίκης.

Σκάι: Ραγδαίες εξελίξεις στο «Big brother». Εκτός ριάλιτι ο Γιώργος Τσαλίκης.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπή σε αυτά που είχαν δημοσιοποιηθεί για την παρουσίαση του «Big Brother» (Σκάι), σύμφωνα με τα οποία  παρουσιαστής του τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης.

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο τραγουδιστής αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα για συγκεκριμένο σκοπό, την παρουσίαση του «Big brother», σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Ωστόσο η διοίκηση του Σκάι έχει μιλήσει κατ’ αρχήν με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, και στην πορεία οι δηλώσεις Τσαλίκη προκάλεσαν δυσαρέσκεια στα επιτελικά στελέχη του σταθμού. Ύστερα από όλα αυτά ήταν σχεδόν αναμενόμενες κάποιες εξελίξεις.

Και να που ήρθαν. Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα είναι ο παρουσιαστής του «Big Brother», τελικώς. Στελέχη του σταθμού αποσαφήνισαν με κατηγορηματικό τρόπο ότι  «παρά το γεγονός ότι υπήρξε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο Σκάι αποφάσισε να μην προχωρήσει καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες της εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις», σύμφωνα και με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο melasblog.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X