Media

STAR: Η απάντηση για το φιάσκο του GNTM

STAR: Η απάντηση για το φιάσκο του GNTM
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το STAR δέχεται μεγάλο διασυρμό στα social media τις τελευταίες ώρες αφού ο κόσμος δεν κατάφερε να δώσει τη ψήφο του στην κοπέλα που ήθελε για να νικήτρια και τα social meida έχουν πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι YES», το STAR παραδέχεται το λάθος του και αποδίδει την ευθύνη στην εταιρεία που είχε αναλάβει τη διαδικασία. Η εταιρεία διαβεβαίωσε πως όλα είναι οκ και πως προχωρούν στη διαδικασία που επρόκειτο να γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Μόλις έδωσε το «οκ» η Βίκυ Καγιά για να ξεκινήσει η ψηφοφορία, το σύστημα κατέρρευσε.

https://youtu.be/CxRD3Y3LT98

Το STAR έχει ζητήσει γραπτή αναφορά της εταιρείας και θέλει να μάθει ακριβώς τους λόγους για τους οποίους συνέβη όλο αυτό το φιάσκο. Πηγή του σταθμού αναφέρει πως η εταιρεία τους είχε πει πως έχει αντέξει μέχρι και 3.000.000 συμμετοχές σε άλλους διαγωνισμούς και από εκεί και έπειτα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.

Πάντως,μ η ανώτερη διοίκηση αποφάσισε να δοθεί το έπαθλο και στις δυο κοπέλες. Τα έπαθλα δε θα μοιραστούν αλλά θα διπλασιαστούν και οι χορηγοί θα πρέπει να έχουν δυο κορίτσια στις δουλειές που θέλουν.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η πρόταση γάμου που τάραξε την Κάτια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X