Media

Survivor 2024 spoiler: Πρόσωπα και ποσά που προκαλούν ίλιγγο

Survivor 2024 spoiler: Πρόσωπα και ποσά που προκαλούν ίλιγγο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι προετοιμασίες για την επάνδρωση των δύο ομάδων στου Survivor 2024 ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα και τα τελευταία ραντεβού στα γραφεία της Acun Medya μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που είναι φαν του ριάλιτι επιβίωσης.

Η νέα ομάδα των φετινών Μαχητών έχει σχεδόν κλειδώσει οριστικά και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Διάσημους τις επόμενες ημέρες. Την Δευτέρα 11/12 πέρασε το κατώφλι της εταιρίας παραγωγής κι ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού, ο οποίος διαθέτει τεράστιο φαν κλαμπ, ίσως αυτό με την πιο μεγάλη επιρροή, ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Μπορεί να έχει φτάσει αρκετές φορές στα άκρα η σχέση του με τον Τούρκο παραγωγό, μετά από την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor 2021, όμως είναι σίγουρα ένας παίκτης που οι τηλεθεατές θα ήθελαν να ξαναδούν να τρέχει στους στίβους του Άγιου Δομίνικου. Σχετικά με την πρόταση που του έχει γίνει, έχει διαρρεύσει το ποσό των 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Ποσό αρκετά υψηλότερο από αυτά που έχουν ακουστεί για άλλους παίκτες. Πάντως ο ίδιος για τις επόμενες 10 ημέρες θα βρίσκεται στη Φιλανδία, όπου ταξίδεψε το πρωί της Τρίτης 12/12. Τώρα αν δώσει την απάντησή του τηλεφωνικά ή την έχει δώσει ήδη, θα δείξει στα επόμενα 24ωρα.

 

Τα επόμενα πρόσωπα που έχουν κλειδώσει τη συμμετοχή τους στο νέο Survivor, είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα. Αναμένονται τα επόμενα ραντεβού για την Μαρία Αντωνά, αφήνοντας ερωτηματικά για τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου που περιμένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό της.

Παράλληλα ένα από τα πρόσωπα που θέλει να ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, όπως και το όνομα που διέρρευσε τελευταίο και είναι αυτό του Σάκη Αρσενίου, ο οποίος έκανε το ραντεβού του με την παραγωγή κι αναμένεται η απάντηση και η συμφωνία.

Το πρόσφατο ρεπορτάζ για το Survivor 2024:



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X