Media

Survivor 2024: Τα τρέιλερ φωτιά και τα αστρονομικά ποσά που θα πάρουν οι διάσημοι (βίντεο)

Survivor 2024: Τα τρέιλερ φωτιά και τα αστρονομικά ποσά που θα πάρουν οι διάσημοι (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την πρεμιέρα του Survivor στον ΣΚΑΪ. Μαχητές και διάσημοι βρίσκονται σε θέσεις μάχης στον Άγιο Δομίνικο, με τα τρέιλερ να έχουν ήδη γυριστεί και να είναι στον αέρα.

Άγγελος Γεωργουδάκης, Rob James Seymour, Σταμάτης Ταλαδιανός, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Ανδριάνα Καγιά, Δώρα Νικολή, είναι οι μαχητές που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τα φώτα και τις εντυπώσεις.

 

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια, αποτελούν την ομάδα των διάσημων ενώ στην πορεία θα προστεθούν κι άλλοι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κοινό αρέσκεται να μαθαίνει τα ποσά που παίρνουν οι επώνυμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα με τον Σάββα Γκέντσογλου είναι από εκείνους που θα φύγουν με γεμάτες τσέπες.

Spoilers τούς θέλουν να έχουν κάνει deal για 10.000 ευρώ την εβδομάδα! Να σημειωθεί ότι ο Τζέιμς Καφετζής, που τελικά δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, είχε ζητήσει 12.000 ευρώ.

Survivor – Οι ημέρες προβολής

Το «Survivor» θα είναι στον αέρα 4 φορές την εβδομάδα, από Κυριακή έως Τετάρτη, ενώ «Οι Πανθέοι» μετακομίζουν στην prime time της Πέμπτης με διπλό επεισόδιο.

Μεγάλοι αντίπαλοι θα είναι τόσο το Master Chef όσο και οι παραγωγές μυθοπλασίας, όπως η Μάγισσα, ο Σασμός, το Ναυάγιο, Η Γη της Ελιάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X