Media

Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού Ασημίνα Χατζηανδρέου- Κατερίνα Δαλάκα

Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού Ασημίνα Χατζηανδρέου- Κατερίνα Δαλάκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιανός διέκοψε το συμβούλιο μετά την βόμβα που πέταξε ο Νίκος Μπάρτζης πως είδε με κινητό την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα και είπε πως θα επιστρέψουν με ένα έκτακτο συμβούλιο αφού αξιολογηθεί όλη η κατάσταση για να μην υπάρχει τίποτα στον αέρα.

Ο παίκτης των Διασήμων είπε ότι εδώ και πολλές μέρες είδε τις δυο παίκτριες να κινούνται περίεργα στην παραλία και για αυτό αποφάσισε να τις ακολουθήσει και εκεί τις είδε να έχουν κινητό στο χέρι και έτσι να έρθουν σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πως η Ασημίνα κρατούσε το κινητό και η Κατερίνα τσιγάρα ενώ το τρίτο πρόσωπο ήταν ένας local ο οποίος είχε δώσει τα αντικείμενα.

Αμέσως υπήρξε τεράστια αναστάτωση και ο Τάκης Καραγκούνιας ούρλιαζε στο συμβούλιο απειλώντας πως θα φύγει ο ίδιος και πως θα πρέπει η παραγωγή να τις διώξει από το παιχνίδι. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφυγε και αυτή αρκετά νευριασμένη ενώ ο Ασημακόπουλος έλεγε διαρκώς “σας το έλεγα, σας το έλεγα”.

Ο Γιώργος Λιανός, μετά τα όλα όσα ειπώθηκαν παραδέχτηκε ότι μετά από έρευνα της παραγωγής όλοι οι ισχυρισμοί του Μπάρτζη είναι αληθείς και πως η απόφαση της παραγωγής ήταν να αποβληθούν από το ριάλιτι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και παραβίασαν έναν από τους σημαντικότερους κανόνες για το Survivor All Star.

Η παραγωγή μίλησε με τον άνθρωπο που έδωσε το κινητό και οι δυο αθλήτριες επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά την “παρανομία” που έκαναν στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X