Media

Survivor: Ο Αγόρου υπήρξε κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας σε gay φεστιβάλ (pics)

Survivor: Ο Αγόρου υπήρξε κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας σε gay φεστιβάλ  (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν μπει στο παιχνίδι «Survivor 2» ο Νικόλας Αγόρου, είχε εργαστεί και ως μοντέλο. Ο Νικόλας Αγόρου κατάγεται από την Κόνιτσα των Ιωαννίνων και διαμένει στην Αθήνα.

Το «καυτό» αγόρι του Survivor λοιπόν με την εμφάνιση... κακού παιδιού είναι σίγουρο πως έχει μέλλον μέσα στο παιχνίδι και πως έχει ήδη μια θέση στις καρδιές των γυναικών.

Σημειώνεται ότι υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας στην Μύκονο.

Επρόκειτο για ένα από τα πιο γνωστά gay φεστιβάλ παγκοσμίως, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο κοσμοπολίτικο νησί, μόνο που -όπως μπορείτε να δείτε- τότε ο «μαχητής» του «Survivor 2» είχε λιγότερα τατουάζ -δεν είχε καν τη φράουλα, το σήμα κατατεθέν του στον λαιμό.

https://www.instagram.com/p/BIXzlgkDOHn/?taken-by=nikolas_agorou

Ο γοητευτικός Νικόλας είχε ποζάρει ως μοντέλο με μαγιό για τις ανάγκες των πόστερ του φεστιβάλ που «ταξίδεψαν» μέσω διαδικτύου σε πολλά σημεία του πλανήτη και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από… δελεαστικό!

https://www.instagram.com/p/_M5zsXInFD/?taken-by=nikolas_agorou

Τα κίνητρά του να συμμετάσχει με αυτό τον τρόπο στο gay φεστιβάλ ήταν καθαρά επαγγελματικά, αφού -ως γνωστόν- ο νεαρός… survivor εργαζόταν και ως μοντέλο πριν μπει στο παιχνίδι.

Άλλωστε, σε τέτοιες διοργανώσεις είθισται να επιλέγονται καλογυμνασμένα μοντέλα για το promotion.

https://www.instagram.com/p/6aK2ntInDt/?taken-by=nikolas_agorou

Και δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς ο όμορφος του reality επιβίωσης με το στιλ «κακού παιδιού», που κάνει θραύση στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό, έχει μεγάλη πέραση και στην gay κοινότητα!

Ωστόσο κορίτσια, στο παρελθόν πόζαρε ημίγυμνος στο πλευρό της Κατερίνα Στικούδη…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X