Media

«Survivor» Spoiler 23/6: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

«Survivor» Spoiler 23/6: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπή μεγατόνων θα έχουμε αυτή την εβδομάδα στο «Survivor» (Σκάι).  Την τρίτη ασυλία για απόψε την κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης.

Αυτό σημαίνει δυο πράγματα… Πρώτον πως εξαιρεί τον εαυτό του με τη νίκη του αυτή από την θέση των προτεινόμενων προς αποχώρηση και δεύτερον πως περνά κατευθείαν στην τελική τετράδα του ημιτελικού!

Την Δευτέρα την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι οποίος έδωσε τον Σάκη προτεινόμενο. Την δεύτερη ασυλία, της Τρίτης, την κέρδισε ο Σάκης και έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Την τρίτη ασυλία, που θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο, θα την κερδίσει όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος θα βγάλει προτεινόμενο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κόρομι! Αντίποινα; Ποιος ξέρει τι θα πει για να αιτιολογήσει την πράξη του…

Από την άλλη, ο Γιώργος Κόρομι θα πρέπει κι αυτός να δείξει κάποιον άλλον συμπαίκτη του αφού ο Κατσούλης με το τοτέμ σώζει τον εαυτό του!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον άνθρωπός μας, την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο που εδώ και 6 μήνες μας έχει μεταφέρει τα πάντα και με μεγάλη ακρίβεια, ο Γιώργος Κόρομι θα ρίξει στον τάκο την μόνη παίκτρια του Survivor πλέον, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Άρα, συνοψίζοντας: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X