Media

Survivor Survivor All Star spoiler: Εκτός η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor Survivor All Star spoiler: Εκτός η Μαριαλένα Ρουμελιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor Survivor: Σήμερα σας φέρνουμε στο φως μια ακόμα αποκάλυψη σχετικά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Σύμφωνα με όσα σας μεταφέραμε χτες η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη θα πάει στο Γαλάτσι ως παίκτρια με βάση τα δεδομένα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή ότι θα έχουμε τέσσερις παίκτες στον ημιτελικό της Δευτέρας 10 Ιουλίου.

Ωστόσο τα πράγματα φέτος φαίνεται να αλλάζουν και στον μεγάλο ημιτελικό να είναι τρεις παίκτες. Και ποιοι είναι αυτοί; Οι τρεις πρώτοι της ψηφοφορίας. Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης και ο Μάριος Πρίαμος! Ανδρική υπόθεση!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί την επόμενη εμβδομάδα, πέρα από την Στέλλα Ανδρεάδου, θα φύγει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Δηλαδή θα έχουμε δύο αποχωρήσεις κι όχι μια!

Αυτό έχει μια λογική διότι φέτος κάθε εβομάδα παίκτη στοιχίζει 5.000 ευρώ. Επομένως αν φύγει μια βδομάδα νωρίτερα η Μαριαλένα θα χάσει αυτό το ποσό. Να μου πείτε έχει ο Ατζούν ανάγκη τώρα τα 5 χιλιάρικα; Καλό ερώτημα…

Πάντως με βάση τα όσα έχουν διαρρεύει στο διαδίκτυο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα αποχωρήσει από το Survivor στον… Άγιο Δομίνικο και όχι στην Ελλάδα. Να θυμίσουμε μάλιστα πως ήδη έχει κάνει υπέρβαση αφού τερμάτισε στην 8η θέση της 24ωρης ψηφοφορίας και κατάφερε να μπει στην 4αδα. Μικρή σημασία έχει…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X