Media

Survivor: Τραγικές στιγμές για την Ανδριάνα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι – Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Survivor: Τραγικές στιγμές για την Ανδριάνα μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι – Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor: Τελικά δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τον όρκο που έδωσε στον εαυτό της φεύγοντας από την παραλία για να πάει να αγωνιστεί εναντίον των 3 συμπαικτών της για το ποια θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο. Η Ανδριάνα Καγιά τελικά έκανε την… χάρη στους συμπαίκτες της να μην επιστρέψει πίσω στην παραλία και το Survivor μετρά ήδη την πρώτη του αποχώρηση…

Η Ανδριάνα αρκετά πιεσμένη από τα όσα συνέβησαν στην καλύβα τις τελευταίες ημέρες δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη απέναντι στους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση και κάπως έτσι το βράδυ της Τετάρτης 10/1 οι τηλεθεατές την είδαν να αποχωρεί από το παιχνίδι, ένα παιχνίδι το οποίο ήθελε πάρα πολύ αφού όπως ανέφερε και ο Λιανός ήταν τη τρίτη φορά που δήλωνε συμμετοχή.

Βγήκε υποψήφια για αποχώρηση γιατί οι συμπαίκτες της θεωρούν ότι δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα. Λίγο πριν από τον αγώνα για το έπαθλο αλλά και τη μονομαχία για την αποχώρηση από το Survivor, η Ανδριάνα Καγιά καυγάδισε με τον Σταμάτη Ταλαδιάνο και στη συνέχεια, ξέσπασε σε κλάματα.

«Όποτε υπάρχουν κάμερες εδώ στην καλύβα, η Ανδριάνα δεν έρχεται να μιλήσουμε ποτέ για αυτά που είναι on camera. Πάντα πίσω από την κάμερα θα πάει και θα κακοχαρακτηρίσει τον οποιονδήποτε και θα πει κάτι για εμάς. Ενώ, όποτε εμείς την καλούμε στην κάμερα, πάντα αποφεύγει το κομμάτι αυτό. Αποφεύγει να μας μιλήσει, αποφεύγει να ανοιχτεί, αποφεύγει να μας πει αυτό που σκέφτεται» δήλωσε ο Σταμάτης στην κάμερα του Survivor.

«Δεν ξέρω αν είναι τα νεύρα της ή αν φτάνει στα όρια της επειδή πεινάει ή είναι κουρασμένη ή λόγω του ότι ήταν άρρωστη. Αυτό της βγαίνει στο να κακοχαρακτηρίσει τους υπολοίπους, που είναι πολύ άσχημο να μη συγκρατείς τα νεύρα σου, αλλά εμείς της ζητήσαμε να κάτσει να ηρεμήσει», συμπλήρωσε.

Η Ανδριάνα, από την πλευρά της, ξέσπασε για το σχόλιο περί ασθένειας που έκανε ο συμπαίκτης της, όταν κάποιοι παίκτες των Μαχητών έβηχαν ή είχαν πυρετό στην καλύβα. «Εντάξει, ρε παιδί μου, σεβάσου λίγο! Εμένα μην με σέβεσαι γιατί δεν με γουστάρεις, γιατί δεν με συμπαθείς, γιατί δεν σου κάνω σαν χαρακτήρας ή σαν παρέα αλλά για τα άλλα παιδιά, που είναι και φίλοι σου, λες τέτοιο πράγμα; Δηλαδή το λέει άνθρωπος αυτό; Τι να πω, ας ελπίσω να τα ξεπεράσουμε αυτά και να συνεχίσουμε για να πάμε καλά στα αγωνίσματα».

«Να ξέρεις ένα πράγμα, στη ζωή υπάρχει και μια χιουμοριστική περίπτωση» δήλωσε on camera, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, ο Σταμάτης, με την Ανδριάνα να υπογραμμίζει πως «όχι, δεν κάνεις χιούμορ όταν ο άλλος ψοφάει στον πυρετό ή τον άλλον τον έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι. Δεν το λες αυτό σε έναν άρρωστο άνθρωπο».

Η Ανδριάνα Καγιά ξεχώρισε στο φετινό Survivor και οι εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι αμφίσημες…

Από τα πρώτα επεισόδια πρωταγωνιστεί στις εντάσεις καθώς έχει κοφτερή γλώσσα και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
΄
Αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει αρκετούς εχθρούς στο παιχνίδι που ζορίζονται με την ξινίλα της…

Η… ξινίλα αυτή όμως δεν είναι άγνωστη για τους τηλεθεατές καθώς την έχουν απολαύσει ξανά σε όλο της το μεγαλείο σε άλλο τηλεπαιχνίδι που συμμετείχε η παίκτρια.

Συγκεκριμένα, δαιμόνια χρήστης του Twitter θυμήθηκε την αιχμηρή Ανδριάνα από τη συμμετοχή της στο Shopping Star!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X