Media

Τέλος ο Φουρθιώτης από το Epsilon-Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός

Τέλος ο Φουρθιώτης από το Epsilon-Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τυπικό τέλος του Μένιο Φουρθιώτη από το Epsilon θα γραφεί στις 8 Ιουλίου 2018. Ομως, ο παρουσιαστής δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Διαδίδει σε φιλικά sites και φίλους δημοσιογράφους ότι έχει σχεδόν συμφωνήσει με το επόμενο κανάλι.

Μάλιστα ο αθεόφοβος δεν παραλείπει να λέει ότι θα έχει και υψηλή διοικητική θέση. Και προσθέτει με νόημα όπως στο Epsilon την εποχή Φίλιππου Βρυώνη.

Σε ποιο κανάλι θα πάει δεν το αποκαλύπτει ακόμα. Ομως, ο eretikos.gr έμαθε πως αυτό θα είναι το “Κανάλι ΕΝΑ”  του Φίλιππου Βρυώνη. Ο Φουρθιώτης μπορεί να εξόργισε σε φοβερό βαθμό τον καναλάρχη με τις προσφυγές που έκανε στα δικαστήρια, όμως οι δύο τα βρήκαν. Απόδειξη το γεγονός ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ξαναπουλάει από την εκπομπή του προϊόντα του Φίλιππου Βρυώνη.

Οπότε, ο Βρυώνης που ενδιαφέρεται πρωτίστως για το ταλέντο του Φουρθιώτη στις πωλήσεις, θα του δώσει εκπομπή στο νέο κανάλι (είναι η μετεξέλιξη του Extra). Τώρα αν θα έχει και υψηλή διοικητική θέση, οι πιθανότητες προς το παρόν περιορίζονται κοντά στο 5%.

Βλέπετε ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι και το καλύτερο παιδί, ούτε καλύτερος προϊστάμενος. Το αντίθετο μάλιστα.  Με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι στο “Κανάλι ΕΝΑ” να διαμηνύουν σε όλους τους τόνους, πως δεν επιθυμούν την παρουσία του παρουσιαστή σε διοικητικό πόστο και απειλούν με μαζικές παραιτήσεις, αν αυτό συμβεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X