Media

Τηλεοπτική”σφαγή” Μπαλατσινού-Κωστόπουλου

Τηλεοπτική”σφαγή”  Μπαλατσινού-Κωστόπουλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα έχει πολύ πλάκα η υπόθεση. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος θα…σφαχτούν τηλεοπτικά. Υπομονή θα το δείτε πολύ σύντομα.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου θα παρουσιάζει εκπομπή στον ΑΝΤ1 και μάλιστα την ίδια ώρα με τον πρώην σύζυγό της (αν βεβαίως υπάρχει ως τότε η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου με τα χάλια νούμερα τηλεθέασης που πετυχαίνει).

Οπως φαίνεται η έγκριση δόθηκε και η εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσει στις 13 Απριλίου. Ο τίτλος της νέας εκπομπής θα είναι “Εκπαιδεύοντας την Τζένη” και οι τηλεθεατές θα μπορούν να δουν την παρουσιάστρια να δοκιμάζεται σε διάφορα επαγγέλματα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Την επιμέλεια του project έχει η εταιρία παραγωγής που έχει αναλάβει και το Dot στον ΣΚΑΪ. Όμως, υπάρχει και κάτι πιο ιντριγκαδόρικο στο όλο θέμα.

 

Να θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι παρουσίαζε μαζί εκπομπή το 2013 στο Mega, ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή του αντρόγυνου Λιάγκα-Σκορδά. Ωστόσο, ο τηλεοπτικός χωρισμός συνέπεσε με το διαζύγιο του ζευγαριού.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο….αντρικός εγωισμός του Πέτρου Κωστόπουλου, αν για παράδειγμα η Τζένη Μπαλατσινού  πετύχει ακόμα και υπερδιπλάσια ποσοστά τηλεθέασης (πράγμα σχετικά εύκολα με το χάλι που έχουν τα νούμερα, αλλά και η ίδια η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open).

Π.Κωστόπουλος: Εβαλε φουστανέλα, αλλά πάλι πάτος το Open

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X