Media

Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούνιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Disney+ , η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες της επίσημης έναρξης λειτουργίας της σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές φέτος το καλοκαίρι.

Η streaming υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου. Ανακοινώθηκε, ακόμη, το κόστος συνδρομής για την Ελλάδα, το οποίο διαμορφώνεται σε €8,99 για μηνιαία συνδρομή ή €89,90 για ετήσια συνδρομή.

 

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, με τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures, το Disney+ αποτελεί τον απόλυτο streaming προορισμό για μερικές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες του κόσμου.

Οι συνδρομητές θα μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «Λούκα» , το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» , που αφηγείται την ιστορία μιας ιδιαίτερης οικογένειας, των Μαδριγάλ, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την Emma Stone ως τη θρυλική Cruella deVil.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X