Media

Το fake news που ξεφτίλισε τα μεγάλα sites

Το fake news που ξεφτίλισε τα μεγάλα sites
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σας έχουμε ενημερώσει  επανειλημμένα για τα fake news και τα κέντρα που έχουν δημιουργηθεί για να παράγουν fake news. Ε, λοιπόν μεγαλύτερη ξεφτίλα από αυτό που έπαθαν χθες το απόγευμα τα μεγάλα ενημερωτικά sites –τα οποία όλος τυχαίως πρόσκεινται στη ΝΔ- δεν υπάρχει.

Για περισσότερο από μισή ώρα πανηγύριζαν ότι ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν πέρασε η πρόταση του αφορά τις σχέσεις εκκλησίας και πολιτείας.

Το εντυπωσιακό στην ιστορία  είναι ότι η πληροφορία δεν βγήκε από την Βουλή και τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ αλλά δόθηκε απ ευθείας από κάποια κέντρα στους υπευθύνους των sites.

Ήταν τόσο μεγάλος ο θόρυβος που προκάλεσαν, ώστε ακόμα και ο πρωθυπουργός που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναγκάστηκε να διακόψει την συζήτηση για να ενημερωθεί από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη  Βουλή για το τι ακριβώς συνέβη.

Όταν   τελικά διευκρινίστηκε ότι το άρθρο 3 πέρασε όλοι αυτοί έσπευσαν να μιλήσουν για ανατροπή  ενώ κανονικά θα έπρεπε να κρυφτούν στο πιο βαθύ λαγούμι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X