Media

Το βατερλώ της Ελλης Στάη

Το βατερλώ της Ελλης Στάη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ποδαρικό της Ελλης Στάη στο OPEN άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ως βατερλώ. Οταν η πρώτη είδηση διαψεύδεται και όταν η τηλεθέαση είναι στο 8%, τότε το συμπέρασμα για αποτυχία δεν είναι υπερβολικό. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μία εκπομπή η οποία πολυδιαφημίστηκε, όπως και η παρουσιάστρια αυτής Ελλη Στάη.

Δυστυχώς για τον OPEN και την Ελλη Στάη οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen για χθες, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, από τις 20:00 έως τις 25:59 έδειξαν 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό.

Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στην ίδια ζώνη προγράμματος (από τις 20:00 έως τις 25:59) το OPEN είχε σημειώσει 6,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,6% στο δυναμικό κοινό και ότι πριν από την Ελλη Στάη ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε διψήφια νούμερα, γίνεται αντιληπτό ότι εκεί στο νέο κανάλι θα πρέπει να ανησυχούν για τις επιλογές τους και τα αποτελέσματα αυτών.

Κι΄ αν η αρχή είναι κακή, σκεφτείτε τι θα συμβεί αν επιβεβαιωθεί άλλη μία φορά αυτό που αποδεικνύει το παρελθόν.  Οτι δηλαδή συνήθως η συνέχεια είναι κατώτερη της αρχής.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X