Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είναι δικό μου το δημιούργημα»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είναι δικό μου το δημιούργημα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πακέτο» της θα κάνουν εμφάνιση στο OPEN, αφού ο Νίκος Κοκλώνης έχει λυσσάξει να κάνει την παραγωγή της εκπομπής, αλλά ακούγεται πως και ο ALPHA θέλει να κάνει αντίστοιχο στο κανάλι του και ήδη υπάρχει μια μικρή δυσαρέσκεια από την πλευρά της παρουσιάστριας.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και καθώς μιλούσαν όλοι μαζί, αποκάλυψε πως το concept της εκπομπής που παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία στον ALPHA είναι δικό της.

«Ο Alpha είχε πάρει ένα κόνσεπτ, ένα φορμάτ, για να υπάρχει μια νομική κάλυψη, σε σχέση με όλο αυτό που είχε γίνει με τον ΑΝΤ1, το οποίο λεγόταν “The package”. Σε αυτό το φορμάτ δεν υπήρχε στούντιο, δεν υπήρχε παρουσιαστής, ήταν απλά ένα πακέτο που πήγαινε από σπίτι σε σπίτι. Και το έφτιαξα όλο αυτό εγώ διαφορετικό με όλες τις νομικές καλύψεις γιατί τυχαίνει να είμαι και νομικός για να μπορέσει να σταθεί ως πνευματικό προϊόν. Έκανα όλες αυτές τις διαφοροποιήσεις που χρειαζόταν και όλο αυτό είναι δημιούργημα δικό μου. Είναι δικό μου το δημιούργημα, δεν υπάρχει αυτό στο κόνσεπτ που έχει αγοράσει ο Alpha», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/C-ty0vij728

Δείτε ακόμη: Πατούλης και Πατούλη… τώρα στη θάλασσα! Νέα πόζα του υπέρλαμπρου ζεύγους…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X