Κοινωνία

Μετακίνηση εκτός νομού: Δείτε πότε ανοίγει

Μετακίνηση εκτός νομού: Δείτε πότε ανοίγει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το «Πράσινο φως» στη μετακίνηση εκτός νομού κατέληξαν να μην ανάψουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι που συνεδριάζουν εκτάκτως σήμερα, Τετάρτη. Ειδικότερα το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό αναμένεται να ξεκλειδώσει στις 14 Μαΐου, μαζί με την πρεμιέρα του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των ειδικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 10:00πμ, αποφασίστηκε να μην ανάψει το πράσινο φως για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα κάτι που νωρίτερα είχε δηλώσει και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Μεγάλη Εβδομάδα αλλάζει το ωράριο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και από τις 9 μετατίθεται στις 10 το βράδυ, λόγω των λειτουργιών στις Εκκλησίες.

Οι ειδικοί φαίνεται να έχουν καταλήξει και στην ημερομηνία του ανοίγματος της εστίασης, η οποία ανεβάζει ρολά αμέσως μετά το Πάσχα και ειδικότερα στις 3 Μαΐου. Ως συνέπεια του ανοίγματος των εστιατορίων χαλαρώνει ακόμα περισσότερο η απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία θα ισχύει από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.

Ενώ «κλειδώνει» η μείωση κατά μία ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, με την έναρξη του μέτρου να ξεκινάει από τις 10 το βράδυ, ενώ μετά το Πάσχα η απαγόρευση θα ξεκινά από τις 11 το βράδυ.

Φωτιά σε κτήριο στον Πειραιά – Τεράστιο μποτιλιάρισμα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X