Ελλάδα

Νέο μήνυμα προς την Τουρκία από το Πυροβολικό

Νέο μήνυμα προς την Τουρκία από το Πυροβολικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος πριν λίγο καιρό έστειλε το δικό του μήνυμα στους γείτονες λέγοντας πως «τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν.

Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι. Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια» για να συμπληρώσει ότι «οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες: Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι».

Κατά την πρόσφατη γιορτή του Πυροβολικού, από την ακριτική Δράμα, ήρθε ένα άλλο μήνυμα από το Διοικητή της 165 Μοίρας Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων RM-70.

Ο Διοικητής της 165 ΜΠΕΠ RM – 70 Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού Παναγιώτης Αραμπατζής σε σχετική του δήλωση σε τοπικό μέσο ενημέρωσης με αφορμή τον εορτασμό της προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως «…οι καιροί είναι δύσκολοι.

Ο λαός όμως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ». Αξίζει να σημειωθεί πως στον εορτασμό που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Φωστηρίδη» στη Δράμα χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιόππης Δαμασκηνός, από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Δείτε ακόμη:

Οι γυναίκες που εμπνέουν τη Mαρέβα Γκραμπόφσκι -Η Δαμανάκη και τα σενάρια (pic)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X