Παρασκήνιο

Νέο «παράσημο» Άδωνι! Αχταρμάς στο Twitter και χλεύη από τους χρήστες

Νέο «παράσημο» Άδωνι! Αχταρμάς στο Twitter και χλεύη από τους χρήστες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Αχταρμάς». Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ανάρτηση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εγκαθίδρυση αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και τελικά προκαλώντας… γέλια στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης πανηγυρίζει στο twitter λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι Podemos συνέλαβαν Ισπανό ράπερ μέσα σε Πανεπιστήμιο! Πανηγυρίζει γιατί μπήκε η αστυνομία στο Πανεπιστήμιο χωρίς να λέει, όμως, ότι η Ισπανία δεν έχει «πανεπιστημιακή αστυνομία».

Ο Πολάκης ξεσκεπάζει το «επιτελικό» μπάχαλο Πατούλη-Μητσοτάκη και… «ΔΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ»!

Και χωρίς βέβαια να λέει ότι εδώ και χρόνια και στην Ελλάδα οι πρυτανικές αρχές είχαν το δικαίωμα να καλέσουν την αστυνομία στα ΑΕΙ εάν διαπίστωναν διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Το ότι, βέβαια, χαίρεται που συνέλαβαν έναν ράπερ για αναρτήσεις στο twitter και στίχους που πρόσβαλαν τη μοναρχία είναι περισσότερο από αναμενόμενο για την ακροδεξιά πολιτική του αντίληψη.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter:

«Στην Ισπανία των Podemos η εκεί Αστυνομία μπαίνει μέσα σε ένα πανεπιστήμιο και συλλαμβάνει έναν καταδικασθέντα για εξύμνηση της Τρομοκρατίας και για προσβολή της Μοναρχίας….και κάπου εδώ τελείωσε και όλη η συζήτηση της περασμένης εβδομάδας από τον Σύριζα…»
Η συλλογιστική του σε πλήρη ανάπτυξη είναι ότι οι Podemos είναι οι κυρίαρχοι της Ισπανίας και ότι βεβαίως καλά έκανε η αστυνομία και μπήκε σε Πανεπιστήμιο για να συλλάβει ράπερ ο οποίος έχει χει καταδικαστεί σε εννεάμηνη ποινή φυλάκισης για εξύβριση της μοναρχίας και της αστυνομίας και «εξύμνηση» της τρομοκρατίας μέσω του Twitter.

Η ανάρτηση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε ποταμό σχολίων όπως:

-«Ο Ράπερ συλλαμβάνεται μέσα σε πανεπιστήμιο για ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Η εικόνα είναι ντροπή για την δημοκρατία, όχι παράδειγμα προς μίμηση Τι σχέση έχετε εσείς με την δημοκρατία όμως; Ρητορική ερώτηση…»

-«Και στην Ελλάδα ισχύει αυτό και η αστυνομία έχει δικαίωμα επέμβασης πριν φέρεται το αστείο νομοσχέδιο. Σταματήστε να φανατίζεται τα γίδια. Πάντα η αστυνομία είχε δικαίωμα επέμβασης στο Πανεπιστήμιο κατόπιν αίτησης των πρυτανικών αρχών».

Το Twitter «τσακίζει» το ανέμελο εσπρεσάκι του Μητσοτάκη στο Κολωνάκι! pics

-«Εντωμεταξύ μπήκε η “εκεί αστυνομία” όχι η εκεί πανεπιστημιακή αστυνομία των κεραμεως/χρυσοχοιδη. Και κάπου εδώ έβαλες το αυτογκόλ. Επίσης, καλό θα ήταν να ακούσεις κ τη γνώμη των Χαβιέ Μπαρδέμ κ Πέδρο Αλμοδοβάρ».

Να σημειωθεί ότι οι Podemos εξέφρασαν την οργή τους για τη σύλληψη του ράπερ σημειώνοντας ότι ««Υπάρχει σοβαρό έλλειμμα δημοκρατίας στη χώρα και όποιος το αρνείται κάνει κακό λέγοντας πως η δημοκρατία μας λειτουργεί καλά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X