Ο πίνακας των μεταλλίων της Πιονγκτσάνγκ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο χορός των μεταλλίων έχει ξεκινήσει στην Πιονγκτσάνγκ.

Με έντεκα αγωνίσματα να έχουν ολοκληρωθεί η Γερμανία είναι αυτή που βρίσκεται στην κορυφή των μεταλλίων χάρη στα τρία χρυσά μετάλλια που έχουν καταφέρει να πάρουν οι αθλητές της.

Η χώρα που έχει κατακτήσει τα περισσότερα μετάλλια ως τώρα είναι η Νορβηγία (8) και την ακολουθεί η Ολλανδία με πέντε. Τέλος, από τέσσερα μετάλλια έχουν η Γερμανία και ο Καναδάς.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί μέχρι ο πίνακας των μεταλλίων

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Google συνεχίζει το αφιέρωμά της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, δίνοντας όμως στο Doodle έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα.

Δύο ερωτευμένοι κύκνοι, αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ, οι Grebes, δείχνουν την πραγματική δύναμη της αγάπης πάνω στον πάγο.

Προπονούνται μαζί από μωρά, αλλά σήμερα έφτασαν στο όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς, γεγονός που κάνει τον αγώνα τους ακόμη πιο σημαντικό και πλέον έχουν ανοίξει τα φτερά τους!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω doodle της Google το αγαπημένο ζευγάρι των πτηνών, ζωγραφίζει μία καρδιά στον πάγο και στη συνέχεια πετούν ψηλά!

Όπως το ζευγάρι των πουλιών που αποδεικνύουν με τον δικό τους τρόπο τους ότι δύο μπορεί να είναι καλύτερα από έναν η Google μας προτρέπει με τον τρόπο της για την σημερινή ημέρα, του Αγίου Βαλεντίνου να αρπάξουμε τη δόξα!

Σήμερα είναι η έκτη μέρα διεξαγωγής των Αγώνων, που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και ολοκληρώνονται στις 25 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ