Ο Προβοκάτορας

Αρχισε η επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα-Δημοσκόποι και κονδυλοφόροι έπιασαν δουλειά

Αρχισε η επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα-Δημοσκόποι και κονδυλοφόροι έπιασαν δουλειά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το περιμέναμε, σας το είπαμε εμείς στον eretikos.gr και το είδαμε. Ποιο; Μα, την επιχείρηση δημιουργίας του αντίπαλου δέους στον Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη. Το σχέδιο είναι απλό και προβλέψιμο. Εν αρχή ην οι δημοσκοπήσεις και ακολουθούν οι αναλυτές οι οποίοι βλέπουν ανατροπές και διάφορα άλλα ριζοσπαστικά και ριζικά.

Μπορεί να επιβεβαιωθούν; Πολύ δύσκολο, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται από τη στιγμή που μεγάλα συμφέροντα μαζί με συστημικά και πετσοταϊσμένα ΜΜΕ έχουν αναλάβει εργολαβικά να ροκανίσουν τον Αλέξη Τσίπρα. Το 2015 δεν τα κατάφεραν, το 2019 πέτυχαν να μειώσουν τη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι να τον εξοντώσουν, όπως θα ήθελαν. Τώρα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Αλλά, πριν αρχίσουν να λαλούν οι κοκόροι και να σαλπίζουν γενική επίθεση οι κονδυλοφόροι αξίζει να ρίξουμε μία ματιά σε ένα ιστορικό προηγούμενο για να δούμε αν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό. Λοιπόν, μετά την εκλογή της Φώφης Γεννηματά στις εσωκομματικές εκλογές του 2017 οι δημοσκόποι έδιναν μέχρι και 14,5% (PRORATA) ή 12,5% (Metron Analysis) και τελικά στις εκλογές του 2019 έλαβε 8,1%.

Οποία ομοιότης…

Ο Προβοκάτορας

Τρίτη η Ν.Δ. του Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X