Ο Προβοκάτορας

‘Χαριστική βολή” για τον κ. Πέτσα, ο κουμπάρος του κ. Πάτσης…

‘Χαριστική βολή” για τον κ. Πέτσα, ο κουμπάρος του κ. Πάτσης…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
“Ηταν στραβό το κλίμα τόφαγε κι ο γάιδαρος” που λέει και η παροιμία…
Το κλίμα για τον Στέλιο Πέτσα είναι βαρύ εδώ και καιρό στο Μέγαρο Μαξίμου και όταν τα γράφαμε φαινόταν…αιρετικά. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έστειλε τυχαία τον κ. Πέτσα στην ”αρένα με τα λιοντάρια” της περιφέρειας ανατολικής Αττικής. Είχε απλώς το ”πάτημα” ότι είναι κάτοικος Διονύσου για να ”τον φάει η μαρμάγκα”. Δεν ξέρει γκοτζάμ πρωθυπουργός ότι θα τον ”κατασπαράξουν” πολιτικά οι ”βαρώνοι” της περιοχής, Μαρτίνου, Βορίδης, Βλάχος και Οικονόμου; Ενώ παράλληλα προώθησε και την προστατευόμενη του Μαξίμου τη Σοφία Ζαχαράκη, η οποία τρίβει τα χέρια της μετά το σκάνδαλο Πάτση.
Ο κ. Πέτσας στις 14 Φεβρουαρίου 2020 λίγες ημέρες πριν ανακηρυχθεί ο πλανήτης σε κατάσταση πανδημίας είχε παντρέψει τον κολλητό του φίλο κ. Πάτση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο λαός λέει ”δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”…
Τώρα λοιπόν έρχεται η…χαριστική βολή στην εικόνα του κ. Πέτσα στην ανατολική Αττική όπου θέλει να εκλεγεί βουλευτής. Μια περιφέρεια η οποία ”βράζει” από το πρωί μετά τα όσα αποκαλύπτονται για τα έργα και τις ημέρες του κ. Πάτση.
Είχε προηγηθεί θυμίζουμε η περιβόητη ”λίστα Πέτσα” με κάτι χρηματοδοτήσεις σάιτ ”φαντάσματα” όπως αυτό του Μένιου Φουρθιώτη, που επέφερε προσωπικό πλήγμα στην αξιοπιστία του κ. Μητσοτάκη. Κάτι που δεν συγχώρησε ποτέ στον κ. Πέτσα. Και για να μην ξεχνιόμαστε μιας και μιλάμε για την πανδημία ο κ. Πέτσας δεν ήταν που κουρεύτηκε ”καρφάκια” από τη σύζυγό του on air στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου; Αστειότητες δηλαδή και φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια.
Κουμπαριές, λίστες, κουρέματα.
Τώρα ο . Πέτσας θα ”πληρώσει” τον λογαριασμό. Γιατί όπως αποδεικνύεται πήγε για μαλλί και θα φύγει κουρεμένος…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X