Ο Προβοκάτορας

Δύο φωτό από τη γελοιότητα του καθεστώτος του πορφυρογένητου Μπακογιάννη

Δύο φωτό από τη γελοιότητα του καθεστώτος του πορφυρογένητου Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα αυταρχικά καθεστώτα, ιδίως αμετροεπών αρχηγών, ρέπουν προς τη γελοιότητα και δίνουν άπειρες αφορμές για σάτιρα και βιτριολικό χιούμορ. Είναι κανόνας. Και από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει το εν Αθήναις καθεστώς του πορφυρογένητου Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος αποκαλεί μίζερους εκείνους που διαμαρτυρήθηκαν για τη σπατάλη των 211.000 για το κακόγουστο συν τοις άλλοις σόου στο Λυκαβηττό  του Σάκη Ρουβά.

Ο ανοιχτοχέρης με τα λεφτά των πολιτών Κώστας Μπακογιάννης επιστράτευσε και τα ΜΑΤ για να προστατεύσουν τον Σάκη Ρουβά και τον ίδιο ασφαλώς από τους πολίτες που εξέφρασαν (πολύ κακώς) τη διάθεση να γιαουρτώσουν τον Σάκη Ρουβά.

Είδαμε φωτό με λεωφορεία των ΜΑΤ γύρω από τη σκηνή όπου έγινε το σόου. Ομως, οι ΜΑΤατζήδες δεν ήταν μόνο εκεί. Οπως φαίνεται στη δεύτερη φωτό είχαν διασκορπιστεί μέσα στη βλάστηση του Λυκαβηττού όπου οι δυστυχείς υποδέχτηκαν το νέο χρόνο.

Η δεύτερη γελοιότητα δεν χρειάζεται καμία παρουσίαση. Ανδρες των ΜΑΤ έχουν κυριολεκτικά ζώσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Συντάγματος για να αποτρέψουν οποιονδήποτε θα μπορούσε να διανοηθεί να πειράξει το δέντρο του πορφυρογένητου Κώστα.

Ο Προβοκάτορας 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X