Ο Προβοκάτορας

Ελληνικά sites σαρώνουν στο εξωτερικό

Ελληνικά sites σαρώνουν στο εξωτερικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οχι δεν είναι ανέκδοτο. Είναι η αλήθεια των αριθμών. Ελληνικά σάιτ έχουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από το εξωτερικό με ιδιαίτερη προτίμηση στις ΗΠΑ, την Ελβετία και τη Λιθουανία. Μάλιστα στην τελευταία είναι πολύ πιθανό τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα να έχει μεγάλο ελληνικό σάιτ.

Επίσης άλλο ελληνικό σάιτ έχει ημερησίως από την Ελβετία πάνω από 150.000 επισκέπτες, όπως και εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στη Λιθουανία.

Και για να μην μακρηγορούμε σας παραθέτουμε τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία στο πρώτο από τα δύο το 25% των επισκεπτών του προέρχεται από τις ΗΠΑ, το 15% από την Ελβετία και το 8% από τη Λιθουανία. Σύνολο 48%. Φαντάζομαι πως θα έχει και κάποια μικρότερα ποσοστά από άλλες χώρες, οπότε περισσότεροι αλλοδαποί παρά Ελληνες επισκέπτονται τη σελίδα του εν λόγω μεγάλου ελληνικού (;) σάιτ.

Το δεύτερο δεν έχει τόσο μεγάλη διείσδυση όπως το πρώτο, αφού μόνο το 10% των επισκεπτών είναι Αμερικανοί και το 8% Ελβετοί. Με τέτοια επιτυχία θα έχει φαντάζομαι επισκέπτες και από άλλες χώρες.

Και σε ανώτερα παιδιά. Εσείς πια έχετε πολυεθνικά σάιτ και είστε άξιοι θαυμασμού που προβάλετε τις ελληνικές ειδήσεις στο εξωτερικό!!! Μόνο που δεν μάθαμε το…κόστος.

Ο Προβοκάτορας

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X