Κοινωνία

Ηλιούπολη: Η 19χρονη αποκαλύπτει το μαρτύριο που έζησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ηλιούπολη: Η 19χρονη αποκαλύπτει το μαρτύριο που έζησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανατριχιάζουν τα όσα περιγράφει στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 19χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας, να κρατείτο παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη από τον 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με την περιγραφή της 19χρονης, η ίδια γνώρισε τον 39χρονο αστυνομικό πριν από περίπου ενάμιση μήνα μέσω ενός κοινού γνωστού τους. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα -και αφού, όπως τονίζει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ενημέρωσε τη μητέρα της ότι θα μείνει μαζί του στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης- άρχισε να εκδίδεται, παρά τη θέλησή της. «Του είπα ότι ήθελα να βρω δουλειά, για παράδειγμα σε καφετέρια», αναφέρει χαρακτηριστικά η 19χρονη. Τότε, ο 39χρονος αστυνομικός, που βρίσκεται πλέον στη φυλακή, σύμφωνα πάντα με την 19χρονη, της απάντησε πως η μητέρα ενός φίλου του έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και μια ιστοσελίδα όπου κάποιος μπορεί να κλείνει ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και της πρότεινε να εργαστεί σε αυτό.

«Αρνήθηκα να δουλέψω μαζί του και απείλησε να με σκοτώσει»

Στην κατάθεσή της η 19χρονη αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο 39χρονος αμέσως της πρότεινε να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Ωστόσο, εκείνη δεν δέχθηκε. «Όταν μου έγινε η πρόταση να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», σημειώνει χαρακτηριστικά η 19χρονη.

Η κατάθεση της 19χρονης

Η προανακριτική κατάθεση του θύματος στους αστυνομικούς σοκάρει: «Πριν ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό Δ. Μπ. μέσω ενός κοινού γνωστού μας ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον Δ είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία βδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια.

Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, του Γ.Λ. έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες, το κατονομάζει και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Ο Δ. και ο Λ. δουλεύουν χωρίς να φαίνονται για τη μητέρα του Λ., την οποία φωνάζουν στη δουλειά Μ. χωρίς να γνωρίζω ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Αυτοί ουσιαστικά είναι τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site. Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους».

Η 19χρονη στάθηκε με λεπτομέρειες στις ημέρες που ακολούθησαν, κατονομάζοντας ξενοδοχεία και σπίτια που θυμάται ότι επισκέφθηκε σε περιοχές της Αττικής. Όπως λέει, καθημερινά είχε 3-4 ραντεβού. Επίσης, αναφέρει τα ονόματα και άλλων γυναικών που επίσης έκαναν την ίδια «δουλειά» και οι οποίες βρίσκονταν για κάποια διαστήματα στο σπίτι του κατηγορούμενου αστυνομικού, κάνοντας ορισμένες εξ αυτών χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Τα ραντεβού και η ταρίφα των 160 ευρώ

Ακόμη, περιγράφοντας στους αστυνομικούς τα όσα βίωσε στα χέρια του επίορκου συναδέλφου τους, η 19χρονη αναφέρει στην κατάθεσή της: «Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 ευρώ, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία… βάζοντας φωτογραφίες και βίντεό μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουνε ραντεβού μαζί μου.

Στο site αυτό αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες που υπάρχουν στο site. Ακόμα ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο ίνσταγκραμ και στο facebook καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα. Η διαδικασία που ακολουθούσαμε αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο ο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός.

Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απέξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ. Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά που μου έδιναν τα οποία ήταν 160€ την ώρα και τα έδινα στον Δ. μόλις γύρισα πίσω. Ο Δ. μόνο τους πρώτους δύο φορές μου έδωσε 50€ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες».

Η κοκαΐνη, ο «Μάξιμος» και ο «Γιάννης»

Όπως περιγράφει, μάλιστα, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης πήγαιναν και οι υπόλοιπες κοπέλες, τα προφίλ των οποίων υπάρχουν στο συγκεκριμένο σάιτ. Στο συγκεκριμένο σπίτι πήγαινε και ο «Μάξιμος», ο οποίος, σύμφωνα με τη 19χρονη, έφερνε ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη στον αστυνομικό και έδινε στις κοπέλες. Το όνομα «Μάξιμος» και το όνομα «Γιάννης» περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων για το κύκλωμα μαστροπείας, στα δίχτυα του οποίου καταγγέλλει ότι είχε πέσει η 19χρονη που ζούσε στο σπίτι-κολαστήριο στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα αυτά φέρονται να εμπλέκονται στα κατά περίσταση αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, της διακίνησης ναρκωτικών κ.ά. Όσον αφορά τον «Γιάννη», είναι το άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη υπέδειξε στις Αρχές ως «οδηγό» του κυκλώματος, καθώς την παραλάμβανε από το σπίτι-κολαστήριο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες, την ανέμενε και στη συνέχεια την επέστρεφε. Ο «Μάξιμος», ο ρόλος του οποίου στο κύκλωμα μαστροπείας δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, υποδείχθηκε από την 19χρονη ως άτομο το οποίο πήγαινε στο σπίτι της Ηλιούπολης προκειμένου να προμηθεύσει τον απότακτο αστυνομικό με ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X