Ο Προβοκάτορας

Η δημοσκόπηση της Marc και ο κώλος της μαϊμούς

Η δημοσκόπηση της Marc και ο κώλος της μαϊμούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι εντελώς ξετσίπωτοι. Εντελώς αμοραλιστές. Δεν διστάζουν να κάνουν το άσπρο μαύρο όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν το μεγάλο αφεντικό. Αναφερόμαστε στην τελευταία δημοσκόπηση της Marc, αυτής της δημοσκοπικής εταιρείας, που σύμφωνα με δημοσιεύματα εμπλέκεται σε έκδοση εικονικών τιμολογίων, αλλά η υπόθεση έχει βαλτώσει στα συρτάρια της ΑΑΔΕ. Της αγαπημένης εταιρείας του Μαξίμου.

Στην τελευταία δημοσκόπηση που δημοσίευσε το Πρώτο θέμα δεν διστάζουν, παρά το κράξιμο, να δώσουν ευρήματα που προκαλούν. Δεν θα αναφερθούμε στην πρόθεση ψήφου, ούτε στην καταλληλότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτά είναι προφανή και αδιαπραγμάτευτα.

Θα μιλήσουμε για το ερώτημα ποιος μπορεί να χειριστεί καλύτερα θέματα διαφθοράς και διαφάνειας. Μην βιαστείτε να απαντήσετε ο Τσίπρας στηριζόμενοι σε άλλες δημοσκοπήσεις. Αυτή είναι δημοσκόπηση της Marc και ο ωτακουστής, ο εμπνευστής της λίστας Πέτσα, ο πρωταθλητής των απευθείας αναθέσεων υπερτερεί σε όλα, μα σε όλα του αντιπάλου του. Το 38,2% λέει Μητσοτάκης και το 36% Τσίπρας.

Ομως, οι τόσο κραυγαλέες δημοσκοπικές αβελτηρίες αποκαλύπτουν το άγχος, την αγωνία και το φόβο. Οι άνθρωποι βλέπουν το τρένο να πάει καταπάνω τους και τα δίνουν όλα, αλλά όσο υπερβάλλουν τόσο αποκαλύπτεται η λαθροχειρία. Είναι σαν την μαϊμού που όσο πιο ψηλά ανεβαίνει τόσο αποκαλύπτεται ο κώλος της…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X