Ο Προβοκάτορας

Η ιερή αγανάκτηση του Αδωνι Γεωργιάδη, η επίθεση σε Τζάκρη και η υπεράσπιση Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα

Η ιερή αγανάκτηση του Αδωνι Γεωργιάδη, η επίθεση σε Τζάκρη και η υπεράσπιση Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Α, όλα κι΄όλα ο Αδωνις Γεωργιάδης μόνο αχάριστος δεν είναι. Και το αποδεικνύει προτάσσοντας τα στήθη του υπερασπιζόμενος τους Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα. Αναγνωρίζει ο άνθρωπος ότι η “Ομπρέλα”  εντός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολύ καλή δουλειά, που ευνόησε τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές και καταβαράθρωσε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπονόμευση  του Αλέξη Τσίπρα και της διεύρυνσης του κόμματος στο όνομα της καθαρότητας της Αριστεράς ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Νέα Δημοκρατία και τον Αδωνι Γεωργιάδη. Και ο δεύτερος αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της προσφοράς, σπεύδει να ανταποδώσει και να ψέξει σε πολύ υψηλούς τόνους εκείνους που θέλουν να τους διαγράψουν για την σφοδρή και απαράδεκτη επίθεση κατά του νέου προέδρου και του κόμματος.

Αν αυτοί φύγουν λες χωρίς τα βαρίδια που λέει ο Γιάννης Λούλης, θέλεις να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά και να έχουμε κανένα πρόβλημα από εκεί που δεν το περιμέναμε και τους θεωρούσαμε πεθαμένους; Δηλαδή ο Αδωνις μπορεί να υπερασπίζεται τους ευεργέτες του, αλλά το βλέπει και λίγο συμφεροντολογικά το θέμα. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Αδωνις είναι αυτός και το συμφέρον εμφιλοχωρεί ακόμα και στην πιο…αγνή δήλωσή του.

Ετσι, λοιπόν με ιερή (προπαντός ε) αγανάκτηση επιτέθηκε στη Θεοδώρα Τζάκρη η οποία με δηλώσεις της τάχτηκε αναφανδόν υπέρ της διαγραφής των τεσσάρων (να μην ξεχνάμε ότι είναι και ο Τζουμάκας).

Ο αγανακτισμένος λοιπό Αδωνις ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του συνηγόρου που διαθέτει και κατακεραύνωσε την Τζάκρη λέγοντας: «Δεν μπορεί, ρε φίλε, να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Σκουρλέτη και του Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν γίνεται αυτό, είναι από αυτά που δεν γίνονται στη ζωή», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, υπάρχει πρόβλημα. Με συγχωρείτε, αυτά εγώ τα θεωρώ αδιανόητα αυτά. Μιλάω για το ύφος, όχι για την πολιτική ουσία. Πρέπει, λέει, να διαγραφούν χωρίς δισταγμό! Ανελέητα! Πάρτε τους τα κεφάλια! Ποιος; Η Τζάκρη! Η αρχιπασόκα, η πρασινοφρουρού. Η γυναίκα που έχει ψηφίσει τα τρία μνημόνια! Να λέει χωρίς δισταγμό να διαγραφεί ο Σκουρλέτης, ο Φίλης και ο Βίτσας το θεωρώ ιεροσυλία. Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια, να έχουμε αίσθηση ορίων».

Πάντως, σε κάποιους υποψιασμένους ο τόσος υπερασπιστικός οίστρος του Αδωνι  τους έδωσε να καταλάβουν τι τραβούσε ο καημένος ο Αλέξης Τσίπρας από τους τρεις και συνολικά την Ομπρέλα…

Πάντως, να προσέχει λίγο ο Αδωνις γιατί δεν θέλει πολύ να γυρίσει μπούμερανγκ η υπεράσπιση και να λειτουργήσει προβοκατόρικα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X