Ο Προβοκάτορας

Η τάπα στον Αδωνι από συνταξιούχο στη Βαρβάκειο: «Πώς θα πάρουμε το αρνί; Γιατί δεν μας δίνετε μια αύξηση»

Η τάπα στον Αδωνι από συνταξιούχο στη Βαρβάκειο: «Πώς θα πάρουμε το αρνί; Γιατί δεν μας δίνετε μια αύξηση»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τέτοιο χουνέρι και μάλιστα live στην τηλεόραση ούτε που το φανταζόταν ο Αδωνις Γεωργιάδης ότι ξεκινούσε να πάει στη Βαρβάκειο Αγορά το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.  Ο ασυγκράτητος κύριος Γεωργιάδης δεν το είχε σε τίποτα να τάξει (εκλογές έρχονται) να την… ανακαινίσει κιόλας (σ.σ. με τόση επιτυχία σαν αυτή του Ελληνικού άραγε;) σε συνεργασία με τον Κώστα Μπακογιάννη (σ.σ. μάλλον θα τον αποχαιρετήσουν οι Αθηναίοι…). Κι΄ όλα αυτά σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή του καλού του φίλου Γιώργου Αυτιά. Αλλά μάλλον του βγήκε ξινό. Και δείτε γιατί.

Για μία ακόμη φορά ο Υπουργός Ανάπτυξης παρουσίασε το αλαζονικό του πρόσωπο, αυτό δηλαδή που έχει ολόκληρη η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζοντας τους πολίτες.

Μία συνταξιούχος πλησίασε τον Αδωνι και αφού τον χαιρέτησε πρώτα ευγενικά, τον ρώτησε «Πώς θα το πάρουμε το αρνί; 460 ευρώ (σ.σ. η σύνταξή της προφανώς). Γιατί δεν μας δίνετε μια αύξηση παραπάνω;» ρώτησε η συνταξιούχος.

Και ο αιφνιδιασμένος Άδωνις, που συνοδευόταν από αρκετούς άνδρες για την ασφάλειά του, μόνο που δεν θίχτηκε από τη ερώτηση και απάντησε με θράσος: «Ε δίνουμε και επιδόματα, ό,τι μπορούμε δίνουμε. Δίνουμε, δίνουμε…», είπε και το έβαλε στα πόδια, ο αγενής υπουργός.

Εσείς δίνετε, αλλά αυτοί δεν παίρνουν Αδωνι. Τί δεν καταλαβαίνεις;

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X